HARMANCIK MYO TURİZM ÖĞRENCİLERİ TURİZM SEKTÖRÜNÜ YAKINDAN TANIMAYA DEVAM EDİYOR

1 Kasım 2019 Cuma günü, Harmancık MYO turizm programlarından; Turizm ve Otel İşletmeciliği ve Turizm ve Seyahat Hizmetleri Programı öğrencileri Öğr. Gör. Elif ZENGER, Öğr. Gör. Gülşah KOÇ ve Öğr. Gör. Onur ÇELEN ile birlikte Crowne Plaza Bursa’yı ziyarette bulunmuşlardır. Bursa’nın en büyük ve en fazla oda sayısına sahip olan Crowne Plaza Bursa yetkililerinden; Ön Büro Müdürü Mustafa Bey, Satış ve Pazarlama Müdürleri Emine ve Özge Hanımefendiler, hocalarımızı ve öğrencilerimizi sıcakkanlı şekilde karşılamışlardır. Alanında uzman olan birim müdürleri öğrencilerimize otelcilik sektörü ile ilgili çok değerli bilgiler sunmuştur ve öğrencilerimize çeşitli önerilerde de bulunmuşlardır. Yetkililer aynı zamanda, bu tarz etkinliklerin çok önemli olduğunu, sürekli olarak böyle etkinliklerin yapılması gerektiğini ve sahip oldukları bilgi ve tecrübe birikimlerini öğrencilere aktarmaktan memnun olduklarını belirtmiştir. Güzel yaklaşımları ve misafirperverlikleri için kendilerine çok teşekkür ediyoruz.

Haber Tarihi : [11-Kas-2019]

Haber Görüntüleme : [885]