Mutfakta Üniversite ve Sanayi İşbirliği
 Mutfakta Üniversite ve Sanayi İşbirliği

      İnoksan, Bursa Uludağ Üniversitesi Harmancık M.Y.O. ile işbirliği çerçevesinde Meslek Yüksekokulumuz Aşçılık Programı öğrencilerin mutfak bilgilerinin gelişimine katkı sağlamak amacıyla hem atölye hem de seminer programı hazırladı.

       İnoksan’ın kendi ürettiği mutfak ekipmanlarıyla kurduğu İnoksan Akademi’nin eğitim mutfağında, Eğitmen ve Danışman Aşçı Rıfat Sınmaz eşliğinde dünya mutfağından yemekler yapan Meslek Yüksekokulumuz Aşçılık Programı öğrencileri, mutfak ekipmanlarının kullanım alanları hakkında bilgi de edindiler. Atölye sırasında tüm aşamaları ile yemekleri takımlar halinde pişiren öğrencilerimiz; aynı zamanda hız, disiplin ve uyum konusunda uzman bir şeften danışmanlık alma fırsatı da buldular. Sunum konusunda da hünerlerini gösteren öğrenciler, günün sonunda Rıfat Sınmaz’dan sertifikalarını adılar.

       Atölye uygulamasından sonra Bursa Bölge Müdürü Hakan Öz, Meslek Yüksekokulumuz'da "Endüstriyel Mutfakta Tasarım Semineri"nde Aşçılık Programı öğrencilerine deneyimlerini aktardı. Öğrencilerin ilgiyle takip ettiği seminer sonrasında Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Prof. Dr. Halil Ünal, Hakan Öz'e plaketini takdim ederek Kurumsal İletişim Müdürü Gülnur Seymen'e ve İnoksan yönetimine organizasyon için teşekkür etti.

      

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [13-May-2019]

Haber Görüntüleme : [668]