İnoksan'ın Patronundan Öğrencilere Tavsiye: İşinizi Sevin, Yabancı Dil Öğrenin
 İnoksan'ın Patronundan Öğrencilere Tavsiye: İşinizi Sevin, Yabancı Dil Öğrenin

Uludağ Üniversitesi Harmancık Meslek Yüksekokulu, mutfak sektörünün önde gelen markalarından olan İnoksan’ın Yönetim Kurulu Başkanı Vehbi Varlık’ı ağırladı.

 “Mutfak Gereçleri ve Planlaması” konulu panel kapsamında Harmancık’a gelen Uludağ Üniversitesi bağışçılarından İnoksan Yönetim Kurulu Başkanı Vehbi Varlık, özellikle aşçılık programı öğrencilerine önemli tavsiyelerde bulundu.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Yüce, MEYOK Koordinatörü Prof. Dr. Mustafa Tayar, Harmancık Kaymakamı Enis Aslantatar ve Harmancık Belediye Başkanı Mustafa Çetinkaya’nın da izlediği panelde Vehbi Varlık, sektörde başarılı olmanın sırlarını anlattı, öğrencilere tavsiyelerde bulundu.

İşadamı Vehbi Varlık, İnoksan’ı bugünlere nasıl getirdiğini anlatırken öğrencilere, “İşinizi sevin ve mutlaka bir yabancı dili öğrenin. Sadece Türkiye’deki değil, dünyadaki yenilikleri takip edin” dedi. Bir öğrencinin “Yöneticilerinizi nasıl seçiyorsunuz?” sorusunu da yanıtlayan Varlık, “Ben onların içinden geldiğim için çok iyi tanıyorum. Biz bir aileyiz ve aileden biri oldukları için onlara güveniyorum” şeklinde konuştu.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Yüce de konuşmasında, öğrencilere mesleklerini sevmeleri gerektiğini işaret ederek, “İşinizi, mesleğinizi severek yaparsanız, buradan da yetenekli ve başarılı işadamları çıkacağına inanıyorum” dedi.

MEYOK Koordinatörü Prof. Dr. Mustafa Tayar ise, İnoksan ile Uludağ Üniversite arasında burs protokolü imzalandığını hatırlatarak,  bunun uzun süreli olması ve işbirliği yelpazesinin genişlemesi dileğinde bulundu.

İNOKSAN AŞÇISINDAN ÖDÜLLÜ SORU

Konuşmaların ardından, İnoksan’ın aşçısı Taner Çukadar,  aşçılık programı öğrencilerine ödüllü bir soru sordu. Çukadar, “Suda bekletilmeden ve uzun yıkama yapılmadan pişirilen bakliyat hangisidir?” sorusunu önce bilen öğrenciye bıçak seti hediye etti.

Panel sonunda ayrıca, İnoksan ile imzalanan protokol çerçevesinde  burs alamaya hak kazanan  başarılı ilk üç Aşçılık Programı öğrencisine İnoksan tarafından hediyeler verildi.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [27-Eki-2017]

Haber Görüntüleme : [716]