15. Uluslararası Mutfak Günleri Yarışması
 15. Uluslararası Mutfak Günleri Yarışması

U.Ü. HARMANCIK MESLEK YÜKSEKOKULU

15. ULUSLARASI İSTANBUL MUTFAK GÜNLERİ YARIŞMA SONUCU

2-5 Şubat 2017 tarihleri arasında İstanbul da düzenlenen 25 ülkeden 400’ ü yabancı olmak üzere toplam 2000 yarışmacı aşçının 70 kategoride yarıştığı ve 25 yabancı 100 juri üyesinin katıldığı 15. Uluslararası Mutfak Günleri yarışmasına, Meslek Yüksekokulumuz Aşçılık Programı Öğretim Görevlisi Yılmaz SEVER önderliğinde katılan öğrencilerimiz Aydınel Berk Anlar, Onur ERDEM, Tolunay ÇETİN, Hıdır YEŞİL, Oğuzcan SEKİTARLA, Hakkı Semih YURDAGELEN ve Hakan ARSLAN katıldıkları yarışma dallarında kazanmış oldukları 2 Gümüş, 5 Bronz madalyalar ile geri döndüler.

Balık Kategorisi SILVER Ödülü

Modern Türk Mutfağı Ekip Yarışması BRONZ Ödülü

Başlangıç: Dereotlu ve Beşamelli Baby Patlıcan Bayıldı

Ana Yemek: Deniz Börülcesi yatağında Biber soslu Bonfile

Tatlı: Meyve soslu Cennet Helvası  

Modern Türk Mutfağı Ekip kategorisinde yarışan öğrencilerimiz Oğuzcan SEKİTARLA, Hakkı Semih YURDAGELEN ve Hakan ARSLAN Bronz Madalya almaya hak kazanmışlardır.

Tatlı Kategorisi BRONZ Ödülü

Antep Fıstıklı İrmik Helvası ve Çikolatalı İncir Tatlısı ile Tolunay ÇETİN

Pizza Kategorisi BRONZ Ödülü

Keçi Peynirli ve Halapenyo Biberli ve Ananaslı Pizza ile Hıdır YEŞİL

 

           Katkılarından ve desteklerinden dolayı Uludağ Üniversitesi Rektörlüğüne, U.Ü. Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığına, Emek Yağ Sanayi Anonim Şirketine ve Harmancık Belediye Başkanlığına teşekkür ediyoruz.

Başarılarından dolayı yarışmaya katılan Aşçılık ve Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı öğrencilerimizi tebrik ediyor, Öğrencilerimize vermiş olduğu katkı ve desteklerinden dolayı Öğretim Görevlisi Yılmaz SEVER hocamıza teşekkür ediyoruz. 

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [07-Şub-2017]

Haber Görüntüleme : [930]