Erasmus Öğrenci ve Staj Hareketliliği Toplantısı

29 Mayıs 2024 tarihinde BUÜ Erasmus Koordinatörlüğü Proje Uzmanı Dr. Apti ONUK ve Kültür Eğitim ve Proje Derneği Eğitmeni AB Projeleri Asistanı Yaren YILDIRIM, Merve ŞENOCAK tarafından Erasmus Bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Yapılan toplantıda Öğrenci Hareketliliği kapsamında ''Eurocreative Youth'' projesi ile staj hareketliliği hakkında bilgi verildi. Bu toplantı ile öğrencilerin henüz yolun başındayken yurtdışı öğrenim ve staj imkanı sunan Erasmus Programı ile tanışmalarının kariyer planı ve hedefi oluşturmalarındaki önemi vurgulandı. Soru cevap bölümü ile öğrencilerin özellikle hibe, barınma ve eğitim ile ilgili merakları giderilirken, verilen genel bilgilendirme ile öğrencilerde "Erasmus Hareketliliği" farkındalığı yaratılmış oldu.

Meslek Yüksekokulumuz öğrencilerine vermiş oldukları eğitimden dolayı BUÜ Erasmus Koordinatörlüğü Proje Uzmanı Sayın Dr. Apti ONUK ve Kültür Eğitim ve Proje Derneği Eğitmeni AB Projeleri Asistanı

Sayın Yaren YILDIRIM ve Sayın Merve ŞENOCAK'a teşekkür ederiz.

Haber Tarihi : [30-May-2024]

Haber Görüntüleme : [135]