21-27 Mayıs Türk Mutfağı Haftası Etkinlikleri
 21-27 Mayıs Türk Mutfağı Haftası Etkinlikleri

“21-27 Mayıs Türk Mutfağı Haftası Etkinlikleri”ne Harmancık Meslek Yüksekokulu öğrencileri katılım sağlamıştır. 

Etkinlik kapsamında düzenlenen panele; Aşçılık Programı Başkanı Öğr. Gör. Erdoğan BOZAN, “Sürdürülebilir ve Atıksız Mutfak” hakkında konuşmacı olarak katılmıştır. Aynı panelde Harmancık Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı ve Aşçılık Programı’da görev yapan Öğr. Gör. Fatih YILDIRIM moderatörlük görevini üstlenmiştir.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [28-May-2024]

Haber Görüntüleme : [445]