Gastro Akademi Teknik Gezisi

04 Aralık 2023 tarihinde, Harmancık Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı 2. Sınıf ögrencilerine, endüstriyel mutfak ekipmanları sektörünün önde gelen firmalarından olan Öztiryakiler'in Bursa şubesi Hakan Endüstriyel ve Gastro Akademi'ye Aşçılık programı Öğr. Gör. Pınar AYDIN TEMEL’in koordinatörlüğünde teknik gezi düzenlenmiştir.

Gastro Grup Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Hakan ZİYA tarafından öğrencilere, endüstriyel ekipmanlar tanıtılarak ekipmanların çalışma prensipleri ve kullanımlarında dikkat edilmesi gereken iş güvenlik önlemleri hakkında eğitim verilmiştir. Ardından Gastro Akademi mutfağında Gastroakademi eğitmen şefi Aybiçe TAYLAK tarafından öğrenciler için suffle workshopu gerçekleştirilmiştir.

Okul-sektör işbirliğini güçlendiren ve sektörü yerinde tanıma fırsatı veren firmaya teşekkür ederiz.

Haber Tarihi : [05-Ara-2023]

Haber Görüntüleme : [419]