Aşçılık Sektör Temsilcileri ile BUÜ Rektörü Sn. Prof. Dr. Ferudun YILMAZ'a Ziyaret
 Aşçılık Sektör Temsilcileri ile BUÜ Rektörü Sn. Prof. Dr. Ferudun YILMAZ'a  Ziyaret

Harmancık Meslek Yüksekokulu Müdürü Sn. Prof. Dr. Ercan ŞİMŞEK, Aşçılık Programı öğretim elemanları, Bursa'nın gastronomi alanında önde işletmelerinin ve zincir otellerin yöneticilerinin, şeflerin bulunduğu ve Bursa Aşçılar Yönetim Kurulu üyelerinden oluşan ekip;  8 Kasım 2023 tarihinde Bursa Uludağ Üniversitesi Rektörü Sn. Prof. Dr. Ferudun YILMAZ'ı makamında ziyaret etti.

Aşçılık Programı sektör temsilcileri ile üniversite sektör  işbirliğini geliştirmek ve güçlendirmek adına atılması gereken adımlar hakkında bilgi alış verinde bulunuldu.

Bizleri makamında kabul eden BUÜ Rektörü Sn. Prof. Dr. Ferudun YILMAZ'a desteklerinden ve misafirperliğinden dolayı kendilerine çok teşekkür ederiz.

Haber Tarihi : [23-Kas-2023]

Haber Görüntüleme : [413]