MEYOK Toplantısı & Hoş geldin Etkinliği
 MEYOK Toplantısı & Hoş geldin Etkinliği

09 Kasım 2023 tarihinde, Bursa Uludağ Üniversitesi Meslek Yüksekokulları Koordinatörlüğü (MEYOK) toplantısı, MEYOK Koordinatörü Sayın Prof. Dr. Çağatan TAŞKIN’ın başkanlığında, Harmancık Meslek Yüksekokulu’nda gerçekleştirdi.

Toplantı sırasında, BUÜ Meslek Yüksekokulları Yöneticileri, Harmancık Meslek Yüksekokulu’nu da yakından tanıma fırsatı buldular. Toplantı sonrasında, Harmancık Meslek Yüksekokulu Aşçılık Uygulama Mutfağı’nı, Mobilya ve Dekorasyon Atölyesi’ni ve okulun diğer bölümlerini yerinde inceleyerek bilgi sahibi oldular. 

2023-2024 eğitim öğretim yılında okula yerleşen öğrencilere yönelik düzenlenen “Hoş Geldiniz Etkiniliği”ne, Harmancık Kaymakamı Sayın Esma ATASEVER ve BUÜ Meslek Yüksekokulları Yöneticileri katılım sağladılar. Öğrenciler tarafından hazırlanan ve sunumları gerçekleştirilen ikramları tattılar.

Etkinlikte, Bursa Uludağ Üniversitesi bünyesinde bulunan öğrenci toplulukları da yer aldı. Tüm BUÜ Meslek Yüksekokulkarı yöneticilerine, etkinliğe katkı  sağlayan tüm öğrencilere, topluluklara ve öğretim elemanlarına teşekkür ederiz.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [13-Kas-2023]

Haber Görüntüleme : [307]