Harmancık MYO Niğde 3. Gastronomi Festivalinde

06-08 Ekim 2023 tarihleri arasında Niğde'de düzenlenen 3. Gastronomi Festivali’nde, Harmancık Meslek Yüksekokulu’nu Müdür Yardımcısı ve aşçılık programı öğretim elemanı, Öğr. Gör. Fatih YILDIRIM, aşçılık programı başkanı Öğr. Gör. Erdoğan BOZAN ve aşçılık programı öğrencileri temsil ettiler.

Niğde Valiliği, Niğde Belediyesi, Ömer Halisdemir Üniversitesi ve çeşitli sivil toplum kuruluşlarının işbirliğiyle düzenlenen  gastronomi festivalinde Niğde ve Osmanlı yemeklerinin yanı sıra, dünyanın pek çok yöresine ait yemeklerinin tanıtımları gerçekleştirildi.

Festivalde birbirinden farklı etkinlikler, yarışmalar, konserler ve çalıştaylar düzenlendi.

Harmancık Meslek Yüksekokulu aşçılık programı öğretim elemanları, çalıştaylara katılım sağladılar. Öğrenciler düzenlenen etkinlikler kapsamında katıldıkları “Üniversiteler Arası Osmanlı Mutfağı” yarışmasında Rıza BABAZADE 2.'lik, “Üniversiteler Arası Modern Türk Mutfağı Ekip” yarışmasında ise Billur ACAR, Dilek YAŞA ve Rıza BABAZADE 1.'lik  ödülünü almaya hak kazandılar.

Haber Tarihi : [10-Eki-2023]

Haber Görüntüleme : [345]