Gıda Mühendisliği

Öğretim Üyeleri

ÖMER UTKU ÇOPUR
Prof. Dr.

ÖMER UTKU ÇOPUR

Meyve-Sebze İşleme Tek., Kalite Yönetim Sistemleri
MİHRİBAN KORUKLUOĞLU
Prof. Dr.

MİHRİBAN KORUKLUOĞLU

Gıda Mikrobiyolojisi
VİLDAN UYLAŞER
Prof. Dr.

VİLDAN UYLAŞER

Gıda Biyoteknolojisi, Gıda Mikrobiyolojisi
OZAN GÜRBÜZ
Prof. Dr.

OZAN GÜRBÜZ

Gıda Biyoteknolojisi, Fermentasyon Teknolojisi
TÜLAY ÖZCAN
Prof. Dr.

TÜLAY ÖZCAN

Süt ve Ürünleri Teknolojisi
CANAN ECE TAMER
Prof. Dr.

CANAN ECE TAMER

Fermente Ürünler Tek. Gıda Kimyası
YASEMİN ŞAHAN
Prof. Dr.

YASEMİN ŞAHAN

Gıda Kimyası
LÜTFİYE YILMAZ ERSAN
Prof. Dr.

LÜTFİYE YILMAZ ERSAN

Süt ve Ürünleri Teknolojisi
NİHAL TÜRKMEN EROL
Prof. Dr.

NİHAL TÜRKMEN EROL

Meyve-Sebze İşleme Tek.
BİGE İNCEDAYI
Prof. Dr.

BİGE İNCEDAYI

Meyve-Sebze İşleme Tek.
SİNE ÖZMEN TOĞAY
Prof. Dr.

SİNE ÖZMEN TOĞAY

Gıda Mikrobiyolojisi, Et Bilimi ve Tek.
ARZU AKPINAR BAYİZİT
Prof. Dr.

ARZU AKPINAR BAYİZİT

Fermentasyon Teknolojisi
AYŞEGÜL KUMRAL
Prof. Dr.

AYŞEGÜL KUMRAL

Fermentasyon Teknolojisi
SENEM SUNA
Doç. Dr.

SENEM SUNA

Meyve-Sebze İşleme Tek.
SENEM KAMİLOĞLU BEŞTEPE
Doç. Dr.

SENEM KAMİLOĞLU BEŞTEPE

Gıda Kimyası
GÜLŞAH ÖZCAN SİNİR
Doç. Dr.

GÜLŞAH ÖZCAN SİNİR

Meyve-Sebze İşleme Tek. Gıda Kimyası
PERİHAN YOLCI ÖMEROĞLU
Doç. Dr.

PERİHAN YOLCI ÖMEROĞLU

Gıda Güvenliği ve Kalitesi
ELİF YILDIZ
Doç. Dr.

ELİF YILDIZ

Tahıl Teknolojisi

Araştırma Görevlileri

ERTÜRK BEKAR
Arş. Gör. Dr.

ERTÜRK BEKAR

Et ve Et Ürünleri Tek.
ÖZÜM ÖZOĞLU
Arş. Gör. Dr.

ÖZÜM ÖZOĞLU

Gıda Mikrobiyolojisi
TAHA TURGUT ÜNAL
Arş. Gör.

TAHA TURGUT ÜNAL

Gıda Güvenliği ve Gıda Güvencesi
AYŞE SELİN ÖZGÖREN
Arş. Gör.

AYŞE SELİN ÖZGÖREN

Meyve-Sebze İşleme Tek.
MEHMET DİLMENLER
Arş. Gör.

MEHMET DİLMENLER

Meyve-Sebze İşleme Tek.