Gıda Mühendisliği
Öğretim Üyeleri

Prof. Dr.
ÖMER UTKU ÇOPUR
Meyve-Sebze İşleme Tek., Kalite Yönetim Sistemleri
Prof. Dr.
MİHRİBAN KORUKLUOĞLU
Gıda Mikrobiyolojisi
Prof. Dr.
VİLDAN UYLAŞER
Gıda Biyoteknolojisi, Gıda Mikrobiyolojisi
Prof. Dr.
OZAN GÜRBÜZ
Gıda Biyoteknolojisi, Fermentasyon Teknolojisi
Prof. Dr.
TÜLAY ÖZCAN
Süt ve Ürünleri Teknolojisi
Prof. Dr.
CANAN ECE TAMER
Fermente Ürünler Tek. Gıda Kimyası
Prof. Dr.
YASEMİN ŞAHAN
Gıda Kimyası
Prof. Dr.
LÜTFİYE YILMAZ ERSAN
Süt ve Ürünleri Teknolojisi
Prof. Dr.
NİHAL TÜRKMEN EROL
Meyve-Sebze İşleme Tek.
Prof. Dr.
BİGE İNCEDAYI
Meyve-Sebze İşleme Tek.
Prof. Dr.
SİNE ÖZMEN TOĞAY
Gıda Mikrobiyolojisi, Et Bilimi ve Tek.
Prof. Dr.
ARZU AKPINAR BAYİZİT
Fermentasyon Teknolojisi
Prof. Dr.
AYŞEGÜL KUMRAL
Fermentasyon Teknolojisi
Doç. Dr.
SENEM SUNA
Meyve-Sebze İşleme Tek.
Doç. Dr.
SENEM KAMİLOĞLU BEŞTEPE
Gıda Kimyası
Doç. Dr.
GÜLŞAH ÖZCAN SİNİR
Meyve-Sebze İşleme Tek. Gıda Kimyası
Doç. Dr.
PERİHAN YOLCI ÖMEROĞLU
Gıda Güvenliği ve Kalitesi
Doç. Dr.
ELİF YILDIZ
Tahıl TeknolojisiAraştırma Görevlileri

Arş. Gör. Dr.
ERTÜRK BEKAR
Et ve Et Ürünleri Tek.
Arş. Gör. Dr.
ÖZÜM ÖZOĞLU
Gıda Mikrobiyolojisi
Arş. Gör.
TAHA TURGUT ÜNAL
Gıda Güvenliği ve Gıda Güvencesi
Arş. Gör.
AYŞE SELİN ÖZGÖREN
Meyve-Sebze İşleme Tek.
Arş. Gör.