Araştırmacılar

YÖK Doktora Sonrası Araştırmacıları

 

Dr. Gökçe KESER

Süt ve Ürünleri Teknolojisi

gokcekeser@uludag.edu.tr

Dr. Melike CİNİVİZ

Fonksiyonel Gıdalar

Süt ve Fermente Süt Ürünleri

Geleneksel Süt Ürünleri ve Otokton/ Yerli Kültürler

melikeciniviz@uludag.edu.tr

 

 

YÖK 100/2000 Bursiyerleri

 

Büşra ACOĞLU ÇELİK

Yenilikçi Gıda İşleme Teknolojileri ve
Gıda Biyoteknolojisi

Gıda Güvenliği ve Kalitesi

busraacoglu@uludag.edu.tr

Pınar Şahin DİLMENLER

Yenilikçi Gıda İşleme Teknolojileri  ve
Gıda Biyoteknolojisi

Temel İşlemler

psdilmenler@uludag.edu.tr

Senanur DURGUT MALÇOK

Gıda Biyoteknolojisi ve
Yenilikçi Gıda İşleme Teknolojileri

Meyve ve Sebze İşleme Teknolojisi

senanurdurgut@uludag.edu.tr

 

 

 

TUBİTAK 2244 Bursiyerleri

 

Yağmur Eda ÖZBEK

Gıda Mikrobiyolojisi

Fermente Ürünler Teknolojisi

Fonksiyonel Gıdalar

yagmuredaozbek@uludag.edu.tr

Şeyma Alime BAKIRCI

Meyve ve Sebze İşleme Teknolojileri

Fonksiyonel Gıdalar

seymaabakirci@uludag.edu.tr

 

Elif Nimet Havva PEHLİVAN

Meyve ve Sebze İşleme Teknolojisi

elifpehlivan@uludag.edu.tr

 



Bilgi

Okunma Sayısı: 73
Eklenme Tarihi: 30.12.2024 13:21:31
Güncelleme Tarihi: 28.01.2025 09:43:36

Paylaş