Kodu |
Analiz/Rapor |
A/R Ücreti |
GID001 |
Briks Tayini |
200 |
GID002 |
Özgül Agirlik Tayini (Piknometrik) |
150 |
GID003 |
Kuru Madde ve Nem Tayini |
250 |
GID004 |
Kül Tayini |
350 |
GID005 |
pH Ölçümü |
170 |
GID006 |
Vizkozite Tayini |
350 |
GID007 |
Alkol Tayini (Piknometrik) |
400 |
GID008 |
Asetil Metil Karbinol Tayini |
250 |
GID009 |
Askorbik Asit Tayini (Spektrofotometrik) |
600 |
GID010 |
Formol Sayisi Tayini |
300 |
GID011 |
Geçici Sertlik Tayini |
350 |
GID012 |
Hidroksi Metil Furfural Tayini (Spektrofotometrik) |
600 |
GID013 |
Karoten Tayini (Spektrofotometrik) |
600 |
GID014 |
Serbest Kükürt Tayini (SO2) (Titrimetrik) |
500 |
GID015 |
Genel Kükürt Tayini (SO2) (Titrimetrik) |
500 |
GID016 |
Likopen Tayini (Spektrofotometrik) |
600 |
GID017 |
Nitrat Tayini (Var/Yok Testi) |
200 |
GID018 |
Nitrit Tayini (Var/Yok Testi) |
200 |
GID019 |
Pektin Tayini (Ca-Pektat)(Titrimetrik) |
500 |
GID020 |
Indirgen Seker Tayini |
400 |
GID021 |
Toplam Seker Tayini |
400 |
GID022 |
Toplam Sertlik Tayini |
350 |
GID023 |
Tuz Tayini |
350 |
GID024 |
Uçucu Asit Tayini |
250 |
GID025 |
Titrasyon Asitligi Tayini |
250 |
GID026 |
Tahillarda 1000 Tane Agirligi Tayini |
200 |
GID027 |
Tahillarda Hektolitre Agirligi Tayini |
200 |
GID028 |
Tahillarda Tane Iriligi Tayini |
200 |
GID029 |
Tahillarda Yabanci Madde Miktari Tayini |
200 |
GID030 |
Tahillarda Gluten Miktari Tayini (Elle yikama) |
250 |
GID031 |
Laktoz Tayini (Titrimetrik) |
450 |
GID032 |
Süt ve Süt Ürünlerinde Yag Tayini (Gerber Santrifüjü ile) |
350 |
GID033 |
Sütte Sedimantasyon Tayini |
350 |
GID034 |
UHT Sütlerde Homojenizasyon Kontrolü Tayini |
400 |
GID035 |
UHT Sütlerde Sterilizasyon Kontrolü Tayini |
2000 |
GID036 |
Yaglarda Kirilma Indisi Tayini |
250 |
GID037 |
Pelshenke Testi |
300 |
GID038 |
Yagda Iyot Sayisi Tayini |
450 |
GID039 |
Yagda Peroksit Tayini |
450 |
GID040 |
Yagda Sabunlasma Sayisi Tayini |
450 |
GID041 |
Yagda Sabunlasmayan Madde Tayini |
500 |
GID042 |
Yagda Serbest Asit Tayini |
450 |
GID043 |
Kreis Testi |
300 |
GID044 |
Dezenfektan Etkinligi Tayini |
5000 |
GID045 |
E.coli Sayimi |
1000 |
GID046 |
Koliform Bakteri Sayimi |
1000 |
GID047 |
Küf Sayimi |
800 |
GID048 |
Laktik Asit Bakterisi Sayimi |
1000 |
GID049 |
Maya Sayimi |
800 |
GID050 |
Stafilokok Aranmasi |
1000 |
GID051 |
Toplam Bakteri Sayimi |
800 |
GID052 |
Küf Tanisi |
1000 |
GID053 |
Antimikrobiyel Özellik Belirleme |
2000 |
GID054 |
Duyusal Analiz |
1500 |
GID055 |
Reçete Olusturma (1 Reçete için) |
5000 |
GID056 |
Sagliga/Sanayiye Uygunluk Raporu (Analizli) |
5000 |
GID057 |
Sagliga/Sanayiye Uygunluk Raporu (Analizsiz) |
3000 |
GID058 |
Meyve ve Sebzelerde Fiziksel Analizler |
300 |
GID059 |
Konservelerde Fiziksel Analizler |
300 |
GID060 |
Danismanlik ve Egitim Hizmeti |
Sözlesmeye göre |