Analiz Ücretleri

Analiz Ücretleri

 

Kodu Analiz/Rapor A/R Ücreti
GID001 Briks Tayini 200
GID002 Özgül Agirlik Tayini (Piknometrik) 150
GID003 Kuru Madde ve Nem Tayini 250
GID004 Kül Tayini 350
GID005 pH Ölçümü 170
GID006 Vizkozite Tayini 350
GID007 Alkol Tayini (Piknometrik) 400
GID008 Asetil Metil Karbinol Tayini 250
GID009 Askorbik Asit Tayini (Spektrofotometrik) 600
GID010 Formol Sayisi Tayini 300
GID011 Geçici Sertlik Tayini 350
GID012 Hidroksi Metil Furfural Tayini (Spektrofotometrik) 600
GID013 Karoten Tayini (Spektrofotometrik) 600
GID014 Serbest Kükürt Tayini (SO2) (Titrimetrik) 500
GID015 Genel Kükürt Tayini (SO2) (Titrimetrik) 500
GID016 Likopen Tayini (Spektrofotometrik) 600
GID017 Nitrat Tayini (Var/Yok Testi) 200
GID018 Nitrit Tayini (Var/Yok Testi) 200
GID019 Pektin Tayini (Ca-Pektat)(Titrimetrik) 500
GID020 Indirgen Seker Tayini  400
GID021 Toplam Seker Tayini 400
GID022 Toplam Sertlik Tayini 350
GID023 Tuz Tayini 350
GID024 Uçucu Asit Tayini 250
GID025 Titrasyon Asitligi Tayini 250
GID026 Tahillarda 1000 Tane Agirligi Tayini 200
GID027 Tahillarda Hektolitre Agirligi Tayini 200
GID028 Tahillarda Tane Iriligi Tayini 200
GID029 Tahillarda Yabanci Madde Miktari Tayini 200
GID030 Tahillarda Gluten Miktari Tayini (Elle yikama) 250
GID031 Laktoz Tayini (Titrimetrik) 450
GID032 Süt ve Süt Ürünlerinde Yag Tayini (Gerber Santrifüjü ile) 350
GID033 Sütte Sedimantasyon Tayini 350
GID034 UHT Sütlerde Homojenizasyon Kontrolü Tayini 400
GID035 UHT Sütlerde Sterilizasyon Kontrolü Tayini 2000
GID036 Yaglarda Kirilma Indisi Tayini 250
GID037 Pelshenke Testi 300
GID038 Yagda Iyot Sayisi Tayini 450
GID039 Yagda Peroksit Tayini 450
GID040 Yagda Sabunlasma Sayisi Tayini 450
GID041 Yagda Sabunlasmayan Madde Tayini 500
GID042 Yagda Serbest Asit Tayini 450
GID043 Kreis Testi 300
GID044 Dezenfektan Etkinligi Tayini 5000
GID045 E.coli Sayimi 1000
GID046 Koliform Bakteri Sayimi 1000
GID047 Küf Sayimi 800
GID048 Laktik Asit Bakterisi Sayimi 1000
GID049 Maya Sayimi 800
GID050 Stafilokok Aranmasi 1000
GID051 Toplam Bakteri Sayimi 800
GID052 Küf Tanisi 1000
GID053 Antimikrobiyel Özellik Belirleme 2000
GID054 Duyusal Analiz 1500
GID055 Reçete Olusturma (1 Reçete için) 5000
GID056 Sagliga/Sanayiye Uygunluk Raporu (Analizli) 5000
GID057 Sagliga/Sanayiye Uygunluk Raporu (Analizsiz) 3000
GID058 Meyve ve Sebzelerde Fiziksel Analizler 300
GID059 Konservelerde Fiziksel Analizler 300
GID060 Danismanlik ve Egitim Hizmeti Sözlesmeye göre

*Belirtilen ücrete %18 KDV dahil edilecektir.



Bilgi

Okunma Sayısı: 8707
Eklenme Tarihi: 7.10.2019 23:35:11
Güncelleme Tarihi: 28.12.2024 19:11:08

Paylaş