A/R
Kodu |
Analiz/ Rapor
(A/R) |
A/R Ücreti*
KDV HARİÇ (2025)
(TL) |
GID001 |
Briks Tayini |
250 |
GID002 |
Özgül Agirlik Tayini (Piknometrik) |
300 |
GID003 |
Kuru Madde ve Nem Tayini |
400 |
GID004 |
Kül Tayini |
600 |
GID005 |
pH Ölçümü |
250 |
GID006 |
Viskozite Tayini |
500 |
GID007 |
Alkol Tayini (Piknometrik) |
500 |
GID008 |
Asetil Metil Karbinol Tayini |
350 |
GID009 |
Askorbik Asit Tayini (Spektrofotometrik) |
700 |
GID010 |
Formol Sayisi Tayini |
400 |
GID011 |
Geçici Sertlik Tayini |
450 |
GID012 |
Hidroksi Metil Furfural Tayini (Spektrofotometrik) |
700 |
GID013 |
Serbest Kükürt Tayini (SO2) (Titrimetrik) |
600 |
GID014 |
Genel Kükürt Tayini (SO2) (Titrimetrik) |
600 |
GID015 |
Nitrat Tayini (Var/Yok Testi) |
400 |
GID016 |
Nitrit Tayini (Var/Yok Testi) |
400 |
GID017 |
Indirgen Seker Tayini |
600 |
GID018 |
Toplam Seker Tayini |
600 |
GID019 |
Toplam Sertlik Tayini |
400 |
GID020 |
Tuz Tayini |
500 |
GID021 |
Uçucu Asit Tayini |
500 |
GID022 |
Titrasyon Asitligi Tayini |
400 |
GID023 |
Tahillarda 1000 Tane Agirligi Tayini |
250 |
GID024 |
Tahillarda Hektolitre Agirligi Tayini |
250 |
GID025 |
Tahillarda Tane Iriligi Tayini |
250 |
GID026 |
Tahillarda Yabanci Madde Miktari Tayini |
250 |
GID027 |
Tahillarda Gluten Miktari Tayini (Elle yikama) |
300 |
GID028 |
Laktoz Tayini (Titrimetrik) |
550 |
GID029 |
Süt ve Süt Ürünlerinde Yag Tayini (Gerber Santrifüjü ile) |
450 |
GID030 |
Sütte Sedimantasyon Tayini |
500 |
GID031 |
UHT Sütlerde Homojenizasyon Kontrolü Tayini |
600 |
GID032 |
UHT Sütlerde Sterilizasyon Kontrolü Tayini |
2000 |
GID033 |
Yaglarda Kirilma Indisi Tayini |
400 |
GID034 |
Pelshenke Testi |
400 |
GID035 |
Yagda Iyot Sayisi Tayini |
600 |
GID036 |
Yagda Peroksit Tayini |
600 |
GID037 |
Yagda Sabunlasma Sayisi Tayini |
600 |
GID038 |
Yagda Sabunlasmayan Madde Tayini |
600 |
GID039 |
Yagda Serbest Asit Tayini |
600 |
GID040 |
Kreis Testi |
450 |
GID041 |
Dezenfektan Etkinligi Tayini |
6000 |
GID042 |
E.coli Sayımı |
1300 |
GID043 |
Koliform Bakteri Sayımı |
1300 |
GID044 |
Küf/Maya Sayımı |
1300 |
GID045 |
Laktik Asit Bakterisi Sayımı |
1300 |
GID046 |
Stafilokok Aranmasi |
1300 |
GID047 |
Toplam Bakteri Sayımı |
1300 |
GID048 |
Antimikrobiyel Özellik Belirleme |
3000 |
GID049 |
Duyusal Analiz |
4500 |
GID050 |
Sağlığa/Sanayiye Uygunluk Raporu (Analizli) |
Analize göre |
GID051 |
Sağlığa/Sanayiye Uygunluk Raporu (Analizsiz) |
5000 |
GID052 |
Meyve ve Sebzelerde Fiziksel Analizler |
500 |
GID053 |
Konservelerde Fiziksel Analizler |
500 |
GID054 |
Danismanlik ve Egitim Hizmeti |
Sözleşmeye göre |