Tübitak 2209-A- Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Bölümümüzün Başarısı
ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN TEMEL HACCP EĞİTİMİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Zeytin, Zeytinyağı ve Yan Ürünleri Çalıştayı Etkinliği
Gıda Mühendisliği bölümünden 10 öğretim üyemiz AD Scientific Index 2024 listesine girmeye hak kazandı
Gıda Mühendisliği Bölümünden 2 Öğretim Üyemiz Dünyanın En Başarılı Bilim İnsanları Listesine Girmeye Hak Kazandı
Acı kaybımız
Gıda Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyelerinin Başarısı
5. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu Başarı ile Tamamlandı
Memnuniyet Anketleri
Bölümümüzü Tercih Edecek Öğrencilerin Dikkatine
12. GIDA MÜHENDİSLİĞİ ÖĞRENCİ KONGRESİ YOĞUN KATILIMLA TAMAMLANDI
Yeni bir Lezzet: Bitki Çayı İçeceği
12. Gıda Mühendisliği Öğrenci Kongresi