Staj Yapan Öğrencilerin Dikkatine

Bu dönem staj yapacak öğrencilerin zorunlu staj formlarını kendilerinin elden getirememesi durumunda cevre@uludag.edu.tr adresine nüfus kağıtları ve zorunlu staj formlarını  imzalı bir şekilde mail atmaları halinde, bu döneme mahsus sigorta girişleri bölüm tarafından yaptırılacaktır. Zorunlu staj formunu eksiksiz olarak staj başlama tarihinden 20 ila 5 gün arasında mail atmanız gerekmektedir. Daha erken ve daha geç gönderilen formlar işleme alınmayacaktır. Zorunlu staj formunda telefon numaranız kesinlikle yer almalıdır.

Bursa dışında staj yapacak öğrenciler, staj defterlerini temin edememesi durumunda alttaki linkten "Staj Defterini" indirerek el yazısı ile doldurabilirler. Bu durum yalnızca Bursa dışında staj yapacak öğrenciler için geçerlidir.

Mezun durumunda olan öğrenciler staj komisyonu ile iletişime geçerek staj sunumunu dönem açılmadan yapabilirler. Mezun durumunda olmayan öğrenciler staj defteri ve evraklarını dönem açıldıktan sonra teslim edecektir. Evrakların teslimi ile ilgili duyuru bölüm sitesi üzerinden yapılacaktır.

Staj Sonunda Teslim Edilecek Evraklar: İmzalı staj defteri, sicil formu, işveren anketi

Staj Defteri

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [28-Tem-2023 08:56]

İçerik Son Değişiklik Tarihi : [02-Ağu-2023 10:47]

Duyuru Görüntüleme : [483]