Bildiri No
|
Bildiri Başlığı
|
Yazar(lar)
|
Poster Linki
|
P01
|
Süt Kaymağının İnsan Sağlığındaki Yeri
|
Berkay İNAN
|
Görüntülemek için tıklayınız
|
P02
|
Sütün Beslenmedeki Yeri ve Önemi
|
Hilal Merve TÜFEK, Furkan HATUNOĞLU
|
Görüntülemek için tıklayınız
|
P03
|
Türkiye’de Organik Süt Üretiminin Durumu
|
Ömer ARSLAN, Gürkan KÖROĞLU
|
Görüntülemek için tıklayınız
|
P04
|
Süt Hayvanlarında Bakım ve Beslenme
|
Berkay TOPER
|
Görüntülemek için tıklayınız
|
P05
|
Organik Süt Sığırı Yetiştiriciliği
|
Melike KARAYEL
|
Görüntülemek için tıklayınız
|
P06
|
Süt Verimliliğini ve Kalitesini Etkileyen Faktörler
|
Selin ÖZDİNÇ, Pelin ÖZDİNÇ Melike ÇETİN
|
Görüntülemek için tıklayınız
|
P07
|
Süt Verim ve Kalitesini Etkileyen Faktörler
|
Şağra KARADOĞAN
|
Görüntülemek için tıklayınız
|
P08
|
Organik Süt Üretimi
|
Pınar YILMAZ, Esra SIKSAKAL
|
Görüntülemek için tıklayınız
|
P09
|
Süt Sığırcılığı İşletmelerinde Sürü Sağlığı ve Koruyucu Hekimlik Uygulamaları
|
Muhammet Yusuf ERTAŞ, Yaşar KILINÇ
|
Görüntülemek için tıklayınız
|
P10
|
Fonksiyonel Gıdalar
|
Rümeysa SADİ
|
Görüntülemek için tıklayınız
|
P11
|
Süt ve Süt Ürünlerinde Aflatoksin Varlığı ve Önemi
|
Yunus Emre AKBULUT
|
Görüntülemek için tıklayınız
|
P12
|
Süt ve Süt Ürünlerinin Tüketimi Sonucu Oluşan Tehlikeli Hastalık: Brucellosis
|
Deniz SARMİŞ
|
Görüntülemek için tıklayınız
|
P13
|
Süt ve Süt Ürünlerinin Kanser İle İlişkisi
|
Hatice KUZĞUN
|
Görüntülemek için tıklayınız
|
P14
|
Kara Mürverin Dondurma Üretiminde, Kuş Üvezi ve Dağ Armudunun Dondurma Üzerine Çeşni Ve Sos Yapımında Kullanım Potansiyelinin Araştırılması
|
Zuket Şilli AĞIRMAN
|
Görüntülemek için tıklayınız
|
P15
|
Eski Bir Türk İçeceği Kımız
|
Esra DEMİR, Tuğbanur OÇKUN
|
Görüntülemek için tıklayınız
|
P16
|
Süt ve Süt Ürünlerinin Üretiminde ve Ambalajlanmasında Yeni Yaklaşımlar ve Kullanılan Ambalajların Sağlığımız Üzerine Etkisi
|
ESRA ÇELİK
|
Görüntülemek için tıklayınız
|
P17
|
Fonksiyonel Süt Ürünleri ve Sağlık Üzerine Etkileri
|
Esin ÖZTÜRK
|
Görüntülemek için tıklayınız
|
P18
|
Peynir Altı Suyu Kullanılarak Bebek ve Diyetetik Beslenme İçin Gıda Ürünü Geliştirmek
|
Serenay GÖKÇEN, Serpil GİDİCİ
|
Görüntülemek için tıklayınız
|
P19
|
Süt ve Süt Ürünlerinde Yüksek Hidrostatik Basınç Kullanımı
|
Hatice KAVUN
|
Görüntülemek için tıklayınız
|
P20
|
Türkiye’de Coğrafi İşaret Patentli Süt Ürünleri
|
Hatice KAVUN
|
Görüntülemek için tıklayınız
|
P21
|
Meyveli Yoğurtta Kullanılan Katkı Maddeleri
|
Esma ÖZÜ
|
Görüntülemek için tıklayınız
|
P22
|
Fonksiyonel Süt Ürünleri ve Sağlık Üzerine Etkisi
|
Aynur Aslıhan ÜZGÜÇ, Hürkan DECCALOĞLU
|
Görüntülemek için tıklayınız
|
P23
|
Fermente Deve Sütü: Shubat ve Sağlık Üzerine Etkileri
|
Songül KANAT
|
Görüntülemek için tıklayınız
|
P24
|
İklim Değişikliğinin Süt Verimei Üzerine Etkileri |
Kadriye ŞAHİN
|
Görüntülemek için tıklayınız
|