8. ULUSAL VE ULUSLARARASI SÜT VE SÜT HAYVANCILIĞI ÖĞRENCİ KONGRESİ KONULARI
13 Mayıs 2025, Bursa/Türkiye
Karacabey Ticaret Borsası Konferans Salonu
 
GIDA TEKNOLOJİLERİ
	- Fonksiyonel Süt Ürünleri ve Sağlık Üzerine Etkileri
 
	- Süt proteinleri ve gıda endüstrisindeki uygulamaları
 
	- Süt ve ürünleri üretimi teknolojilerinde sürdürülebilir beslenme yaklaşımları
 
	- Starter kültürler
 
	- Fermente Süt Ürünleri
 
	- Süt yan ürünleri
 
	- Bitki bazlı içecekler ve ürünleri
 
	- Süt ürünleri üretiminde atık yönetimi
 
 
ZİRAAT, HAYVAN SAĞLIĞI ve ÇEVRE
	- Süt Hayvancılığında Sürdürülebilirlik
 
	- Süt Hayvancılığında Biyoçeşitlilik, GDO’lu yemler ve Hormon Kullanımı
 
	- İklim Değişikliği ve Süt Hayvancılığına Etkileri
 
	- Süt Hayvancılığında Önleyici Tıp
 
	- Süt Hayvancılığında Tek Sağlık
 
	- Yaşam Döngüsü Analizi
 
	- Sanayi, Hayvancılık ve Tarımda Suya Erişim ve Su Kullanımı
 
 
DİJİTAL TEKNOLOJİLER
	- Endüstri 4.0 ve Süt Sektöründe Dijitalizasyon
 
	- Süt Sektöründe Yapay Zeka Teknolojilerinin Kullanımı
 
	- Süt Sektöründe Veri Analizi Yöntemleri
 
 
PAZARLAMA ve İŞLETME YÖNETİMİ
	- Süt Sektöründe E-Ticaret
 
	- Sosyal medya ve dijital teknolojilerin süt sektöründe kullanımı
 
	- Süt sektöründeki pazarlama stratejileri