KONULAR

8. ULUSAL VE ULUSLARARASI SÜT VE SÜT HAYVANCILIĞI ÖĞRENCİ KONGRESİ KONULARI

13 Mayıs 2025, Bursa/Türkiye

Karacabey Ticaret Borsası Konferans Salonu

 

GIDA TEKNOLOJİLERİ

  • Fonksiyonel Süt Ürünleri ve Sağlık Üzerine Etkileri
  • Süt proteinleri ve gıda endüstrisindeki uygulamaları
  • Süt ve ürünleri üretimi teknolojilerinde sürdürülebilir beslenme yaklaşımları
  • Starter kültürler
  • Fermente Süt Ürünleri
  • Süt yan ürünleri
  • Bitki bazlı içecekler ve ürünleri
  • Süt ürünleri üretiminde atık yönetimi

 

ZİRAAT, HAYVAN SAĞLIĞI ve ÇEVRE

  • Süt Hayvancılığında Sürdürülebilirlik
  • Süt Hayvancılığında Biyoçeşitlilik, GDO’lu yemler ve Hormon Kullanımı
  • ​İklim Değişikliği ve Süt Hayvancılığına Etkileri
  • Süt Hayvancılığında Önleyici Tıp
  • Süt Hayvancılığında Tek Sağlık
  • Yaşam Döngüsü Analizi
  • Sanayi, Hayvancılık ve Tarımda Suya Erişim ve Su Kullanımı

 

DİJİTAL TEKNOLOJİLER

  • Endüstri 4.0 ve Süt Sektöründe Dijitalizasyon
  • Süt Sektöründe Yapay Zeka Teknolojilerinin Kullanımı
  • Süt Sektöründe Veri Analizi Yöntemleri

 

PAZARLAMA ve İŞLETME YÖNETİMİ

  • Süt Sektöründe E-Ticaret
  • Sosyal medya ve dijital teknolojilerin süt sektöründe kullanımı
  • Süt sektöründeki pazarlama stratejileri


Bilgi

Okunma Sayısı: 1473
Eklenme Tarihi: 4.02.2022 00:40:31
Güncelleme Tarihi: 21.02.2025 14:55:43

Paylaş