8. ULUSAL VE ULUSLARARASI SÜT VE SÜT HAYVANCILIĞI ÖĞRENCİ KONGRESİ KONULARI
13 Mayıs 2025, Bursa/Türkiye
Karacabey Ticaret Borsası Konferans Salonu
GIDA TEKNOLOJİLERİ
- Fonksiyonel Süt Ürünleri ve Sağlık Üzerine Etkileri
- Süt proteinleri ve gıda endüstrisindeki uygulamaları
- Süt ve ürünleri üretimi teknolojilerinde sürdürülebilir beslenme yaklaşımları
- Starter kültürler
- Fermente Süt Ürünleri
- Süt yan ürünleri
- Bitki bazlı içecekler ve ürünleri
- Süt ürünleri üretiminde atık yönetimi
ZİRAAT, HAYVAN SAĞLIĞI ve ÇEVRE
- Süt Hayvancılığında Sürdürülebilirlik
- Süt Hayvancılığında Biyoçeşitlilik, GDO’lu yemler ve Hormon Kullanımı
- İklim Değişikliği ve Süt Hayvancılığına Etkileri
- Süt Hayvancılığında Önleyici Tıp
- Süt Hayvancılığında Tek Sağlık
- Yaşam Döngüsü Analizi
- Sanayi, Hayvancılık ve Tarımda Suya Erişim ve Su Kullanımı
DİJİTAL TEKNOLOJİLER
- Endüstri 4.0 ve Süt Sektöründe Dijitalizasyon
- Süt Sektöründe Yapay Zeka Teknolojilerinin Kullanımı
- Süt Sektöründe Veri Analizi Yöntemleri
PAZARLAMA ve İŞLETME YÖNETİMİ
- Süt Sektöründe E-Ticaret
- Sosyal medya ve dijital teknolojilerin süt sektöründe kullanımı
- Süt sektöründeki pazarlama stratejileri