Poster Bildirileri Görmek İçin Tıklayınız

Bildiri No

Bildiri Başlığı

Yazar(lar)

Poster Linki

P01

Süt Kaymağının İnsan Sağlığındaki Yeri

Berkay İNAN

Görüntülemek için tıklayınız

P02

Sütün Beslenmedeki Yeri ve Önemi

Hilal Merve TÜFEK, Furkan HATUNOĞLU

Görüntülemek için tıklayınız

P03

Türkiye’de Organik Süt Üretiminin Durumu

Ömer ARSLAN, Gürkan KÖROĞLU

Görüntülemek için tıklayınız

P04

Süt Hayvanlarında Bakım ve Beslenme

Berkay TOPER

Görüntülemek için tıklayınız

P05

Organik Süt Sığırı Yetiştiriciliği

Melike KARAYEL

Görüntülemek için tıklayınız

P06

Süt Verimliliğini ve Kalitesini Etkileyen Faktörler

Selin ÖZDİNÇ, Pelin ÖZDİNÇ Melike ÇETİN

Görüntülemek için tıklayınız

P07

Süt Verim ve Kalitesini Etkileyen Faktörler

Şağra KARADOĞAN

Görüntülemek için tıklayınız

P08

Organik Süt Üretimi

Pınar YILMAZ, Esra SIKSAKAL

Görüntülemek için tıklayınız

P09

Süt Sığırcılığı İşletmelerinde Sürü Sağlığı ve Koruyucu Hekimlik Uygulamaları

Muhammet Yusuf ERTAŞ, Yaşar KILINÇ

Görüntülemek için tıklayınız

P10

Fonksiyonel Gıdalar

Rümeysa SADİ

Görüntülemek için tıklayınız

P11

Süt ve Süt Ürünlerinde Aflatoksin Varlığı ve Önemi

Yunus Emre AKBULUT

Görüntülemek için tıklayınız

P12

Süt ve Süt Ürünlerinin Tüketimi Sonucu Oluşan Tehlikeli Hastalık: Brucellosis

Deniz SARMİŞ

Görüntülemek için tıklayınız

P13

Süt ve Süt Ürünlerinin Kanser İle İlişkisi

Hatice KUZĞUN

Görüntülemek için tıklayınız

P14

Kara Mürverin Dondurma Üretiminde, Kuş Üvezi ve Dağ Armudunun Dondurma Üzerine Çeşni Ve Sos Yapımında Kullanım Potansiyelinin Araştırılması

Zuket Şilli AĞIRMAN

Görüntülemek için tıklayınız

P15

Eski Bir Türk İçeceği Kımız

Esra DEMİR, Tuğbanur OÇKUN

Görüntülemek için tıklayınız

P16

Süt ve Süt Ürünlerinin Üretiminde ve Ambalajlanmasında Yeni Yaklaşımlar ve Kullanılan Ambalajların Sağlığımız Üzerine Etkisi

ESRA ÇELİK

Görüntülemek için tıklayınız

P17

Fonksiyonel Süt Ürünleri ve Sağlık Üzerine Etkileri

Esin ÖZTÜRK

Görüntülemek için tıklayınız

P18

Peynir Altı Suyu Kullanılarak Bebek ve Diyetetik Beslenme İçin Gıda Ürünü Geliştirmek

Serenay GÖKÇEN, Serpil GİDİCİ

Görüntülemek için tıklayınız

P19

Süt ve Süt Ürünlerinde Yüksek Hidrostatik Basınç Kullanımı

Hatice KAVUN

Görüntülemek için tıklayınız

P20

Türkiye’de Coğrafi İşaret Patentli Süt Ürünleri

Hatice KAVUN

Görüntülemek için tıklayınız

P21

Meyveli Yoğurtta Kullanılan Katkı Maddeleri

Esma ÖZÜ

Görüntülemek için tıklayınız

P22

Fonksiyonel Süt Ürünleri ve Sağlık Üzerine Etkisi

Aynur Aslıhan ÜZGÜÇ, Hürkan DECCALOĞLU

Görüntülemek için tıklayınız

P23

Fermente Deve Sütü: Shubat ve Sağlık Üzerine Etkileri

Songül KANAT

Görüntülemek için tıklayınız

P24

İklim Değişikliğinin Süt Verimei Üzerine Etkileri

Kadriye ŞAHİN

Görüntülemek için tıklayınız

 

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [31-May-2022 05:07]

İçerik Son Değişiklik Tarihi : [31-May-2022 06:13]

Duyuru Görüntüleme : [451]