Analiz Ücretleri

 

Kodu Analiz/Rapor A/R Ücreti
GID001 Briks Tayini 200
GID002 Özgül Ağırlık Tayini (Piknometrik) 150
GID003 Kuru Madde ve Nem Tayini 250
GID004 Kül Tayini 350
GID005 pH Ölçümü 170
GID006 Vizkozite Tayini 350
GID007 Alkol Tayini (Piknometrik) 400
GID008 Asetil Metil Karbinol Tayini 250
GID009 Askorbik Asit Tayini (Spektrofotometrik) 600
GID010 Formol Sayısı Tayini 300
GID011 Geçici Sertlik Tayini 350
GID012 Hidroksi Metil Furfural Tayini (Spektrofotometrik) 600
GID013 Karoten Tayini (Spektrofotometrik) 600
GID014 Serbest Kükürt Tayini (SO2) (Titrimetrik) 500
GID015 Genel Kükürt Tayini (SO2) (Titrimetrik) 500
GID016 Likopen Tayini (Spektrofotometrik) 600
GID017 Nitrat Tayini (Var/Yok Testi) 200
GID018 Nitrit Tayini (Var/Yok Testi) 200
GID019 Pektin Tayini (Ca-Pektat)(Titrimetrik) 500
GID020 İndirgen Şeker Tayini  400
GID021 Toplam Şeker Tayini 400
GID022 Toplam Sertlik Tayini 350
GID023 Tuz Tayini 350
GID024 Uçucu Asit Tayini 250
GID025 Titrasyon Asitliği Tayini 250
GID026 Tahıllarda 1000 Tane Ağırlığı Tayini 200
GID027 Tahıllarda Hektolitre Ağırlığı Tayini 200
GID028 Tahıllarda Tane İriliği Tayini 200
GID029 Tahıllarda Yabancı Madde Miktarı Tayini 200
GID030 Tahıllarda Gluten Miktarı Tayini (Elle yıkama) 250
GID031 Laktoz Tayini (Titrimetrik) 450
GID032 Süt ve Süt Ürünlerinde Yağ Tayini (Gerber Santrifüjü ile) 350
GID033 Sütte Sedimantasyon Tayini 350
GID034 UHT Sütlerde Homojenizasyon Kontrolü Tayini 400
GID035 UHT Sütlerde Sterilizasyon Kontrolü Tayini 2000
GID036 Yağlarda Kırılma İndisi Tayini 250
GID037 Pelshenke Testi 300
GID038 Yağda İyot Sayısı Tayini 450
GID039 Yağda Peroksit Tayini 450
GID040 Yağda Sabunlaşma Sayısı Tayini 450
GID041 Yağda Sabunlaşmayan Madde Tayini 500
GID042 Yağda Serbest Asit Tayini 450
GID043 Kreis Testi 300
GID044 Dezenfektan Etkinliği Tayini 5000
GID045 E.coli Sayımı 1000
GID046 Koliform Bakteri Sayımı 1000
GID047 Küf Sayımı 800
GID048 Laktik Asit Bakterisi Sayımı 1000
GID049 Maya Sayımı 800
GID050 Stafilokok Aranması 1000
GID051 Toplam Bakteri Sayımı 800
GID052 Küf Tanısı 1000
GID053 Antimikrobiyel Özellik Belirleme 2000
GID054 Duyusal Analiz 1500
GID055 Reçete Oluşturma (1 Reçete için) 5000
GID056 Sağlığa/Sanayiye Uygunluk Raporu (Analizli) 5000
GID057 Sağlığa/Sanayiye Uygunluk Raporu (Analizsiz) 3000
GID058 Meyve ve Sebzelerde Fiziksel Analizler 300
GID059 Konservelerde Fiziksel Analizler 300
GID060 Danışmanlık ve Eğitim Hizmeti Sözleşmeye göre

*Belirtilen ücrete %18 KDV dahil edilecektir.

Anasayfaya Dön

İçerik Oluşturma Tarihi : [07-Eki-2019 20:35]

İçerik Son Değişiklik Tarihi : [07-Nis-2023 14:16]

İçerik Görüntüleme : [7.980]