Kodu | Analiz/Rapor | A/R Ücreti |
GID001 | Briks Tayini | 50 |
GID002 | Özgül Ağırlık Tayini (Piknometrik) | 40 |
GID003 | Kuru Madde ve Nem Tayini | 50 |
GID004 | Kül Tayini | 80 |
GID005 | pH Ölçümü | 40 |
GID006 | Vizkozite Tayini | 60 |
GID007 | Alkol Tayini (Piknometrik) | 60 |
GID008 | Asetil Metil Karbinol Tayini | 50 |
GID009 | Askorbik Asit Tayini (Spektrofotometrik) | 120 |
GID010 | Formol Sayısı Tayini | 65 |
GID011 | Geçici Sertlik Tayini | 50 |
GID012 | Hidroksi Metil Furfural Tayini (Spektrofotometrik) | 120 |
GID013 | Karoten Tayini (Spektrofotometrik) | 120 |
GID014 | Serbest Kükürt Tayini (SO2) (Titrimetrik) | 80 |
GID015 | Genel Kükürt Tayini (SO2) (Titrimetrik) | 80 |
GID016 | Likopen Tayini (Spektrofotometrik) | 120 |
GID017 | Nitrat Tayini (Var/Yok Testi) | 60 |
GID018 | Nitrit Tayini (Var/Yok Testi) | 60 |
GID019 | Pektin Tayini (Ca-Pektat)(Titrimetrik) | 80 |
GID020 | İndirgen Şeker Tayini | 90 |
GID021 | Toplam Şeker Tayini | 90 |
GID022 | Toplam Sertlik Tayini | 60 |
GID023 | Tuz Tayini | 90 |
GID024 | Uçucu Asit Tayini | 60 |
GID025 | Titrasyon Asitliği Tayini | 50 |
GID026 | Tahıllarda 1000 Tane Ağırlığı Tayini | 40 |
GID027 | Tahıllarda Hektolitre Ağırlığı Tayini | 40 |
GID028 | Tahıllarda Tane İriliği Tayini | 40 |
GID029 | Tahıllarda Yabancı Madde Miktarı Tayini | 40 |
GID030 | Tahıllarda Gluten Miktarı Tayini (Elle yıkama) | 60 |
GID031 | Laktoz Tayini (Titrimetrik) | 90 |
GID032 | Süt ve Süt Ürünlerinde Yağ Tayini (Gerber Santrifüjü ile) | 60 |
GID033 | Sütte Sedimantasyon Tayini | 60 |
GID034 | UHT Sütlerde Homojenizasyon Kontrolü Tayini | 65 |
GID035 | UHT Sütlerde Sterilizasyon Kontrolü Tayini | 100 |
GID036 | Yağlarda Kırılma İndisi Tayini | 50 |
GID037 | Pelshenke Testi | 60 |
GID038 | Yağda İyot Sayısı Tayini | 60 |
GID039 | Yağda Peroksit Tayini | 60 |
GID040 | Yağda Sabunlaşma Sayısı Tayini | 60 |
GID041 | Yağda Sabunlaşmayan Madde Tayini | 60 |
GID042 | Yağda Serbest Asit Tayini | 60 |
GID043 | Kreis Testi | 70 |
GID044 | Dezenfektan Etkinliği Tayini | 300 |
GID045 | E.coli Sayımı | 120 |
GID046 | Koliform Bakteri Sayımı | 100 |
GID047 | Küf Sayımı | 100 |
GID048 | Laktik Asit Bakterisi Sayımı | 100 |
GID049 | Maya Sayımı | 100 |
GID050 | Stafilokok Aranması | 120 |
GID051 | Toplam Bakteri Sayımı | 100 |
GID052 | Küf Tanısı | 120 |
GID053 | Antimikrobiyel Özellik Belirleme | 500 |
GID054 | Duyusal Analiz | 100 |
GID055 | Reçete Oluşturma (1 Reçete için) | 1500 |
GID056 | Sağlığa/Sanayiye Uygunluk Raporu (Analizli) | 1500 |
GID057 | Sağlığa/Sanayiye Uygunluk Raporu (Analizsiz) | 500 |
GID058 | Meyve ve Sebzelerde Fiziksel Analizler | 50 |
GID059 | Konservelerde Fiziksel Analizler | 100 |
GID060 | Danışmanlık ve Eğitim Hizmeti | Sözleşmeye göre |