Moda Tasarım Programı Öğrencilerimiz ile BEKSİAD Üye Firmalara Teknik Gezi

Teknik Bilimler MYO Moda Tasarım Programı öğrencileri, Moda Tasarım Program Bşk. Dr. Öğr. Üyesi Şükran Çakmak ve Öğr. Gör. Hatice Kübra Özbey BEKSİAD ile işbirliği kapsamında Divonette, Babyrose, Lemon ve Bebetto firmalarını ziyaret ettiler. Yapılan firma teknik gezileri sırasında tasarım, kalıp hazırlama, kesim, dikim gibi giysi üretim süreçleri ile firmaların showroom koleksiyonları incelenmiştir. Aynı zamanda öğrenciler Bebe-Çocuk Giyim Sanayisini yakından tanıyarak ileriye yönelik çalışma ortamlarını gözlemlemişlerdir. Firmalar ile stajyer ve yapılacak öğrenci-sanayi işbirlikleri ile ilgili görüşmeler yapılmıştır. Divonette, Babyrose, Lemon ve Bebetto firmalarına öğrencilerimizi ve akademisyenlerimizi kabul ettikleri için teşekkür ederiz.

Haber Tarihi : [12-Mar-2024]

Haber Görüntüleme : [230]