MEZUNİYET ÇOŞKUSU

.

Görükle Kampüsü Prof. Dr. M. Mete CENGİZ Kültür Merkezinde gerçekleştirilen törene BUÜ Rektörü Prof. Dr. Ferudun Yılmaz, BUÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İrfan KIRIŞTIOĞLU, İİBF Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Sevda GÜRSAKAL, İİBF Mezunları Derneği-BİMED Başkanı Murat Demir ve İİBF öğretim üyeleri, idari personeli, öğrenciler ve aileleri katılmıştır.

Törenimiz Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Sevda GÜRSAKAL'ın açılış konuşması ile başlamıştır.  Bursa Uludağ Üniversitesi Rektörü, Prof. Dr. Ferudun Yılmaz'ın konuşması ile devam etmiştir. Ardından 2023-2024 Fakülte Birincisi İşletme Bölümü Öğrencisi Semra MUJKIC konuşmasında Fakülteden birincilikle mezun olmaktan duyduğu mutluluk ve onuru dile getirirken tüm arkadaşlarına da başarı dileklerini iletmiştir.

Tören dereceye giren öğrencilere plaket takdimi ve mezunların havaya kep atmaları ile sona ermiştir.

Haber Tarihi : [02-Tem-2024]

Haber Görüntüleme : [1.261]