Kedi ve köpeklerde serum biyokimyasal analizlerin değerlendirilmesi

Bursa Veteriner Hekimler Odası’nın düzenlediği ‘Kedi ve köpeklerde serum biyokimyasal analizlerin değerlendirilmesi’ konulu etkinlik 28.03.2022 tarihinde Bursa Uludağ Üniversitesi Veteriner Fakültesi Güler-Osman KÖSEOĞLU Konferans Salonu’nda gerçekleşti. Fakültemiz İç Hastalıkları AD Öğretim Üyesi ve Bursa Veteriner Hekimler Odası Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Ebru YALÇIN tarafından verilen eğitim ilgi ile karşılandı. Bursa Veteriner Hekimler Odası Yönetim Kurulu Üyesi Veteriner Hekim Melike BAYSAL açılış konuşmasında, veteriner hekimlerin yasal hak ve sorumlulukları ve meslekte karşılaşılan sorunlarına değindi. Öğrencilerin sorularının cevaplanması ve vaka tartışmalarının ardından öğrencilerin de aktif olacağı yeni eğitimler planlandı.

Haber Tarihi : [05-Nis-2022]

Haber Görüntüleme : [972]