Müdürün Mesajı

Değerli Öğrencilerimiz,

Karacabey Meslek Yüksekokulu, 2023-2024 eğitim ve öğretim yılına sizlerle başlamanın onur ve gururunu yaşamaktadır. Yüksekokulumuz temel amacı; donanımlı, bilgili, araştırıcı, sorgulayıcı, sorumluluk duygusu ve etik değerlere sahip, çalıştığı iş yerinde farkındalık yaratan, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı meslek elemanı yetiştirmektir.

Toplumların gelişimi üzerinde en etkili unsur eğitimli insan gücüdür. Eğitimli insan gücü ise iyi planlanmış bir eğitim ve öğretimle mümkündür. Bu hedefe ulaşmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Günümüzde hızla değişen rekabet koşulları, nitelikli meslek sahibine olan gereksinimi artırarak sürdürmektedir. Nitelikli meslek sahibi olmanız yönünde Yüksekokulumuz üniversitemiz, diğer kamu ve özel sektör kuruluşları ile işbirliklerini geliştirerek sürdürmeye devam etmektedir.

Yüksekokulumuzda seçtiğiniz alanda teorik ve uygulamalı bilgileri verebilmek için akademik ve idari personelimizle sizlerle birlikteyiz. Sizlerin de seçtiğiniz alanda yeterli nitelikleri kazanmış olarak mezun olabilmek için çaba göstereceğinize inancımız tamdır.

Eğitim ve öğretim hayatının hepimiz için başarılı olmasını dilerim.

 

                                                                                                                                                                                                                         Prof. Dr. Önder CANBOLAT 

Anasayfaya Dön

İçerik Oluşturma Tarihi : [07-Eki-2019 20:35]

İçerik Son Değişiklik Tarihi : [11-Şub-2024 08:51]

İçerik Görüntüleme : [3.992]