Karacabey MYO 28. Dönem Mezuniyet Töreni Gerçekleşti
 Karacabey MYO 28. Dönem Mezuniyet Töreni Gerçekleşti

Bursa Uludağ Üniversitesi Karacabey Meslek Yüksekokulu’nun 2023-2024 Eğitim - Öğretim yılı “28. Dönem Mezuniyet Töreni” görkemli geçti. Okulumuzun bahçesinde yapılan törende, 6 bölüm ve 8 programdan mezun olan öğrencilerimiz, geleneksel hale gelen kep atma ile mezun olmanın haklı gururunu yaşadı.

Mezuniyet Törenimize; Kaymakam Hakan Kafkas, Belediye Başkan Vekili ve Meclis Üyesi Mesud Vural, Cumhuriyet Başsavcısı Sadullah Gümüş, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Davut Aytek, Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Duygu Emir, KTSO Meclis Başkan Yardımcısı Serap Özcan Sağdıç, Sütaş İnsan Kaynakları ve İç Hizmetler Müdürü Dilay Çalışkaner, özel sektör temsilcileri, üniversitemizin öğretim elemanları, idari personeller, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Karacabey MYO Muhasebe ve Vergi Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Tuba Bora Kılınçarslan’ın sunumunu yaptığı programda, mezun olan öğrenciler adına açılış konuşmasını gerçekleştiren Okul Birincisi Ayçin Ergin Akdaş, mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan tüm konuklara teşekkür etti.

Karacabey Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Önder Canbolat, Bursa Uludağ Üniversitesi’nin belirlediğimiz misyon ve vizyon doğrultusunda kendini yenileyerek çağın ve ilgili sektörlerin ihtiyaçlarına yanıt verebilen, çalışkan, değerlerine sahip çıkan öğrenciler yetiştirmeye devam edeceklerini vurguladı.

Törende konuşan Kaymakam Hakan Kafkas, mezun öğrencilere bundan sonraki yaşamlarında başarı dilerken, “Bu mutlu gününüzde sizlerle olmaktan dolayı bizler de mutluyuz. Sizleri bu ülkeye yararlı bireyler olarak görmek en büyük temennimiz. Her şey gönlünüzce olsun. Hayatın tüm zorluklarına karşın bıkmadan, usanmadan, yılmadan çalışmanız sizin faydanıza olacaktır.” dedi.

Sütaş İnsan Kaynakları ve İç Hizmetler Müdürü Dilay Çalışkaner de, öğrencilere yaşama dair tavsiyelerde bulunarak, “Sürekli öğrenin, meraklı olun. Hep isteyen siz olun, sorumluluk alın. İmkansızlık diye bir şey yoktur. Tüm olumsuzluklara rağmen yılmayın ve kendinize güvenin. Mezun olan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyor, bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyorum.” diye konuştu.

Konuşmalar sonrası yüksekokul programlarında dereceye giren öğrencilere başarı belgeleri ve ödülleri protokol tarafından takdim edildi. Ardından da mezun tüm öğrencilere anı belgeleri verildi. Program son olarak, geleneksel hale gelen kep atma töreni ve yemek ikramıyla sona erdi.

Basındaki habere ulaşmak için linke tıklayınız.

 

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [08-Tem-2024]

Haber Görüntüleme : [176]