YÜKSEKOKULUMUZ YÖNETİMİNDEN SEZER SAĞIM VE TARIM TEKNOLOJİLERİ FİRMASI'NA TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Okulumuz yönetimi olarak, Sezer Sağım ve Tarım  teknolojileri firmasına okulumuz Kız ve Erkek voleybol takım formalarının tedariki konusunda yapmış oldukları katkı için teşekkür etmek amacıyla bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarete Yüksekokulumuz Müdürü Prof.Dr. Önder CANBOLAT, Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Sevin TEOMAN DURAN, Yüksekokul Sekreteri Yılmaz ÇOBAN ve İşletme Bölümü Öğretim Görevlisi Gazanfer ERBAŞLAR katıldı. Ziyarette  karşılıklı işbirliği ve ortak protokol konuları görüşülerek mutabık kalındı. Katkı konusunda yardımlarını esirgemeyen Sayın Nafiz SEZER'e Yüksekokulumuz Müdürü bir teşekkür belgesi takdim etti. Ziyarette bizleri ağırlayan Sezer firmasının Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Nazmi SEZER'e ve Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Nafiz SEZER'e şükranlarımızı sunuyoruz.

Haber Tarihi : [29-May-2024]

Haber Görüntüleme : [205]