10 Kasım Anma Töreni Programı

Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ), Karacabey Meslek Yüksekokulu, Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 85. yıldönümü nedeniyle anma töreni gerçekleştirdi.

Törene akademik ve idari personel ile çok sayıda öğrenci katılım gösterdi.

Tören Atatürk anıtına çiçeklerin bırakılmasıyla başladı. Saatler 09.05’i gösterdiğinde yankılanan siren sesleri eşliğinde iki dakikalık saygı duruşunun ardından hep birlikte İstiklal Marşı’nın okunmasıyla birlikte tören sona erdi.

Karacabey MYO Kültür, Sanat, Bilim, Mesleki ve Spor Topluluğu, 10 Kasım Atatürk'ü Anma günü kapsamında saat 11:00’de Karacabey MYO Jandarma Uzman Çavuş Cemil Turan Konferans Salonunda “Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhuriyet Kadınları” konulu sunumu gerçekleştirdi.

Sunumun ardından Karacabey Meslek Yüksekokulu bahçesindeki Atatürk anıtına topluluk üyeleri tarafından çiçek bırakıldı ve topluluk üyeleri öğrenciler ile birlikte; Mehmet Ada Öztekin'in yönetmenliğini yaptığı "Atatürk 1881-1919" filmi Cine Karaca sinemasında izlendi.

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [10-Kas-2023]