AKADEMİK DANIŞMAN ATAMASI

Değerli Öğrenciler,

2022-2023 öğretim yılı itibariyle fakültemizde öğrenim gören tüm öğrencilere akademik danışman ataması yapılmıştır. 1-4. sınıflar otomasyon sistemi üzerinden danışman öğretim elemanlarının isimlerini görebilirler.

2022-2023 öğretim yılında fakültemize kayıt yaptıran Hazırlık Sınıfı öğrencilerine de akademik danışman ataması yapılmıştır. Hazırlık sınıfı öğrencileri web sayfamızda (Öğrenci menüsü + Hazırlık Sınıfı alt menüsü altında + Danışman Öğretim Elemanı Listesi) ilan edilen listeden öğrenci numaralarını bularak hangi öğretim elemanının kendisinin akademik danışmanı olduğunu öğrenebilirler.

Akademik Danışmanlık hakkında ayrıntılı bilgi için lütfen Öğrenci Danışmanlığı Yönergesini inceleyiniz.

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [16-Kas-2022 11:10]