ÖZEL ELLERE DOKUNAN ELLER PROJESİ BAŞLADI

Yüksekokulumuz ile Yenişehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan “Eğitimde İşbirliği Protokolü” kapsamında özel gereksinimli çocuklar için geliştirilen Özel Ellere Dokunan Eller Projesi açılış etkinliği Tarihi Sinan Paşa Külliyesi‘nde gerçekleştirildi. Açılış programına Yenişehir Kaymakamı Mustafa GÜNEY, Yüksekokul Müdürümüz Prof.Dr.Nazmi İZLİ ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri katıldı. Çocuk Gelişimi Programı öğrenci ve hocalarının hazırladıkları oyunlar özel gereksinimli çocuklarla birlikte oynandı. Çocuk gelişimi programı öğrencilerimizin hazırladıkları materyal sergisi gezildi. Son olarak Ahşap Oyma Atölyesinde çocuklarla birlikte ahşap oyuncaklar yapıldı.

Proje boyunca farklı atölye çalışmalarına katılacak olan özel gereksinimli çocukların sosyal duygusal ve fiziksel gelişimlerinin desteklenmesi amaçlanmaktadır.

Proje kapsamında atölye çalışmalarına katılan çocuklar için yüksek okulumuzda sembolik üniversite mezuniyeti düzenlenmesi planlanmaktadır.

Haber Tarihi : [13-May-2024]

Haber Görüntüleme : [194]