2022-2023 HAZIRLIK SINIFI LİSTELERİ VE MUAFİYET SINAV LİSTELERİ

AÇIKLAMA: 

1. Aşağıdaki listelerde ismi olmayan öğrencilerin acilen Yabancı Diller Yüksekokulu Öğrenci İşleri ile iletişime geçmeleri gerekmektedir.

2. Zorunlu Hazırlık Sınıfı Muafiyet/Seviye Tespit Sınavına (19 Eylül 2022 Saat 10:00) katılmayan öğrenciler doğrudan Hazırlık Sınıfı Başlangıç düzeyine yerleştirilirler. 

3. İsteğe Bağlı Hazırlık Sınıfı listesinde adı olmayan öğrencilerin birimleri ile iletişime geçerek ders kayıt işlemlerini gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

4. Muafiyet/Seviye Tespit Sınavına katılmayan yada sınavda başarısız olan Zorunlu veya İsteğe Bağlı Hazırlık okuyacak tüm öğrencilerin 26 Eylül - 30 Eylül 2022 tarihleri arasında yapılacak olan ONLİNE Oryantasyon Günlerine katılmaları zorunludur. Oryantasyon Programı ve Katılım Linkleri ydyo.uludag.edu.tr adresinden 23 Eylül 2022 tarihinde ilan edilecektir. Oryantasyon günlerinde ders programları, ders kitapları, dijital yazılımı eğitimleri gibi hazırlık sınıfı eğitimi için büyük önem arz eden tüm konulara yer verilecektir.

5. Muafiyet/Seviye Tespit SInavı ile ilgili tüm bilgiler https://uludag.edu.tr/ydyo/konu/view?id=9340  adresinde mevcuttur. 

6. İngilizce, Almanca ve Fransızca Sınavları Yabancı Diller Yüksekokulu Ali Osman Sönmez Kampüsünde, Arapça Sınavı İlahiyat Fakültesinde (Fethiye) yapılacaktır.

İNGİLİZCE ZORUNLU HAZIRLIK LİSTELERİ (+ MUAFİYET/SEVİYE TESPİT SINAV GİRİŞ YERLERİ)

İNGİLİZCE İSTEĞE BAĞLI HAZIRLIK LİSTELERİ (+ MUAFİYET/SEVİYE TESPİT SINAV GİRİŞ YERLERİ)

ALMANCA HAZIRLIK LİSTELERİ (+ MUAFİYET/SEVİYE TESPİT SINAV GİRİŞ YERLERİ)

FRANSIZCA HAZIRLIK LİSTELERİ (+ MUAFİYET/SEVİYE TESPİT SINAV GİRİŞ YERLERİ)

ARAPÇA HAZIRLIK LİSTELERİ (SINAV GÜNÜ İLAHİYAT FAKÜLTESİ SINAV BİNASINDA DUYURULACAKTIR.)

 

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [13-Eyl-2022 12:49]

İçerik Son Değişiklik Tarihi : [19-Eyl-2022 06:19]

Duyuru Görüntüleme : [12.535]