HAZIRLIK SINIFI SINIF LİSTELERİ VE DERS PROGRAMLARI (İNGİLİZCE, ALMANCA, FRANSIZCA, ARAPÇA)

2021-2022 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ZORUNLU VE İSTEĞE BAĞLI HAZIRLIK SINIFI SINIF LİSTELERİ

Açıklama: Önce aşağıdaki sınıf listelerinde hangi sınıfta olduğunuzu bulunuz. Ardından sınıfınızın tabi olduğu ders programına bakınız. Ders programlarında hangi derslikte olduğunuzu ve mail adreslerinizi de görebilirsiniz. Lütfen uludag.edu.tr mail adresleriniz ile microsoft teams hesaplarınızı oluşturunuz. Listelerde adınız yoksa veya hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen telefon ile Yabancı Diller Yüksekokulu Öğrenci İşlerine ulaşınız.

1. İNGİLİZCE BİRİNCİ ÖĞRETİM SINIF LİSTELERİ

2. İNGİLİZCE İKİNCİ ÖĞRETİM SINIF LİSTELERİ

3. ALMANCA SINIF LİSTELERİ

4. FRANSIZCA SINIF LİSTELERİ