Staj Takvimi

STAJ YÖNERGESİ           :

Staj ile İlgili Formlar :

Staj başlamadan önce işyerine onaylatılarak teslim edilmesi gereken formlar:

1. ZORUNLU STAJ BAŞVURU FORMU(3 nüsha)   (Kamu Kurumu ve Özel Kuruluşlarda Staj Yapacak Öğrenciler tarafından doldurulacaktır.)
  2. STAJ SÖZLEŞMESİ FORMU    (Özel Kuruluşlarda Staj Yapacak Öğrenciler tarafından doldurulacaktır.)
  3. STAJ ÜCRETLERİNE İŞSİZLİK FONU KATKISI VE İŞVEREN BİLGİ FORMU    (Özel Kuruluşlarda Staj Yapacak Öğrenciler tarafından doldurulacaktır.)

Staj tamamlandıktan sonra işyerine onaylatılarak staj sınavında teslim edilmesi gereken formlar:

1. İŞYERİNDE DEVAM DURUMUNU GÖSTERİR ÇİZELGE      (Kamu Kurumu ve Özel Kuruluşlarda Staj Yapacak Öğrenciler tarafından doldurulacaktır.)
  2. STAJ YAPAN ÖĞRENCİYİ İŞYERİ DEĞERLENDİRME FORMU     (Kamu Kurumu ve Özel Kuruluşlarda Staj Yapacak Öğrenciler tarafından doldurulacaktır.)
  3. STAJ  DOSYASI VE EKLERİ

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular