Haber

19.06.2026 13:53:42

3+1 öğretim modeli kapsamında Mimari Restorasyon Programı DE Restorasyon ile protokol imzalamıştır.

3+1 öğretim modeli kapsamında Mimari Restorasyon Programı DE Restorasyon ile İşletmede Mesleki Eğitim/ Uygulamalı Eğitim/ Zorunlu Staj İçin Destek İş Birliği Protokolü imzalamıştır.
Protokol kapsamında DE Restorasyon, Mimari Restorasyon Programı öğrencilerinden güz yarıyılında iki, bahar yarıyılında iki öğrenciyi işletmede mesleki eğitim/ uygulamalı eğitim için, bir öğrenciyi de yaz döneminde zorunlu staj için kabul ederek öğrencilerin sektör tecrübesini arttırmaya destek verecektir.
13.05.2026 tarihinde Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Hakan ÇELİK ve DE Restorasyon yetkilisi Yüksek Mimar Rahmi DEDE tarafından imzalanan protokol 2 yıl geçerli olacaktır. Bu ortaklığın öğrencilerimiz adına faydalı olmasını dileriz


Bilgi

Okunma Sayısı: 45
Eklenme Tarihi: 19.06.2026
Güncelleme Tarihi: 19.06.2026 13:53:45

Paylaş