“İlahiyat Alanında Uygulamalı TÜBİTAK 2209-A Projesi Hazırlama Eğitimi” Proje Kampı Yapıldı

Fakültemiz ve ULUSEM iş birliği ile Ocak ayında mülakatlarla başlayan ve 3 Mart’tan itibaren Arş. Gör. Mensure SÖNMEZ’in eğitmenliğini yaptığı “İlahiyat Alanında Uygulamalı TÜBİTAK 2209-A Projesi Hazırlama Eğitimi” kursunun öğrencileri ile 18-20-21 Mayıs’ta Proje Kampı yapılmıştır. Projelerin okunup son düzeltmelerinin yapıldığı Kampın ilk günü Dekan Yardımcımız Prof. Dr. Aytekin ÖZEL, ULUSEM Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Şükrü DOKUR ve Dr. Öğr. Üyesi Ümmügül Betül Kanburoğlu Ergün’ün katılımlarıyla başlamıştır. İkinci gün Dekan Yardımcımız Doç. Dr. Turgay GÜNDÜZ ve Dr. Öğr. Üyesi Ali İhsan AKÇAY’ın katılımlarıyla devam etmiştir. Arş. Gör. Mensure SÖNMEZ’in koordinatörlüğünü yaptığı Kampta aylardır hazırlanan 7 proje incelenerek başvuruya hazır hale getirilmiştir. Öğle saatlerinde başlayıp gün sonuna kadar devam eden üç günlük kampın akşam yemeği molalarına fakültemiz öğrencileri enstrümanlarıyla eşlik etmiştir. Fakültemizin ULUSEM ile ilk kez iş birliği yaparak ilk 2209-A projelerinin hazırlandığı eğitim 26 Mayıs’ta 7 Projenin TÜBİTAK sistemine yüklenmesiyle sona ermiştir. Uygulamalı Proje Eğitimi ilerleyen günlerde Sertifika Töreni ile tamamlanacaktır.

Haber Tarihi : [02-Haz-2023]

Haber Görüntüleme : [832]