Etkinlik : "Narkorehber Gençlik Modülü" Etkinliği

Etkinlik Başlangıç Saati : 13:30

Etkinlik Bitiş Saati : 14:30

Etkinlik Açıklama :

İçişleri Bakanlığı tarafından hayata geçirilen ve üniversite öğrencilerine yönelik madde bağımlılığı ile mücadele konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla uygulanan "Narkorehber Gençlik Modülü" etkinliği, 14 Aralık 2022 Çarşamba günü saat 13.30'da Fakültemiz Molla Fenari Salonunda gerçekleştirilecektir.

Uyuşturucu madde bağımlılığı konusunda farkındalık yaratmak ve günümüzün önemli problemlerinden biri olan bu konuya çözüm arayışı adına yapılacak etkinlikte Bursa Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünde görevli Narkorehber Volkan TAHPUR ve ekibi bir sunum gerçekleştirecek; ardından Narkotik dedektör köpeklerinin de katılımıyla mini bir gösteri yapılacaktır. Tüm öğrencilerimiz davetlidir.

Anasayfaya Dön Tüm Etkinlikler

Etkinlik Tarihi : [14-Ara-2022]