"BUGÜN BÜTÜN CAMİLERDE MİHRAP VE MİNBERDE 'GENÇLER' VAR!

HİTABET VE MESLEKİ UYGULAMA DERSİNİ ALAN ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE!

Bursa Valiliği İl Müftülüğünden alınan 05.05.2023 tarih ve 3741090 sayılı yazıda; toplumun bütün kesimlerine hitap eden, kapsamlı ve etkin bir din hizmeti sunmak, çeşitli proje ve programları hayata geçirmek ve ‘Gençlik Haftası' münasebeti ile İlahiyat Fakültesi ve İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin mesleki yeterliliklerini artırmak ve sosyal gelişimlerine katkıda bulunmak amacıyla 19 Mayıs 2023 Cuma günü "Bugün Bütün Camilerde Mihrap ve Minberde "GENÇLER" Var" temalı "Cuma Namazı" programının yapılması istenmektedir. Söz konusu tarihte Hitabet ve Mesleki Uygulama dersi kapsamında uygulama yaptığı camide Cuma Hutbesi irad ederek Namaz kıldıracak olan öğrencilerin aşağıdaki bağlantı adresinden ulaşacakları forma 15 MAYIS PAZARTESİ gün sonuna kadar adını yazdırmaları önem arz etmektedir.

Bugün Bütün Camilerde Mihrap ve Minberde "GENÇLER" Var!

Önemle duyurulur!

Dekanlık