BAHAR YARIYILI EĞİTİM ÖĞRETİM FAALİYETLERİ

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının açıklamaları ve Üniversitemiz Senatosu 31.03.2023 tarih 2023-10 sayılı oturumunda aldığı kararlar doğrultusunda Fakülte Kurulumuz 03.04.2023 tarihinden itibaren uygulanmak ve 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı ile sınırlı olmak üzere aşağıdaki kararları almıştır:

1) Halen uygulanmakta olan uzaktan öğretim devam edecek, bununla birlikte isteyen öğrencilere sınıf ortamında yüz yüze öğretim yapılacaktır.

2) Yüz yüze öğretimde devam zorunluluğu aranmayacaktır.

3) Nisan ayına ertelenmiş olan Hitabet ve Mesleki Uygulama dersi yüz yüze yapılacaktır. Bursa ve civarında ikamet eden öğrenciler, Hitabet ve Mesleki Uygulama dersini belirlenen ve yakında ilan edilecek olan uygulama yerlerinde yapacaklardır. Bursa dışında ikamet edip, Bahar yarıyılı içinde yüz yüze uygulama derslerine katılamayacak durumda olan öğrenciler, ikamet ettikleri bölgelerde belirlenecek olan uygulama yerlerinde uygulamalarını yapacaklardır. Halen yurt dışında olma veya mücbir başka sebeplerle Bahar yarıyılı içinde bu dersi alamayacak olan öğrenciler ise uygulamalarını yaz döneminde de yapabileceklerdir. Hitabet ve Mesleki Uygulama dersini Bursa dışında almak isteyen veya Bahar yarıyılında alamayacak olan öğrenciler, durumlarını ivedilikle öğrenci işlerine (ilhogis@uludag.edu.tr) iletmeleri gerekmektedir.

4) Dönem başından itibaren online veya yüz yüze yapılan lisans düzeyindeki bütün derslere ait ara sınavlar ile yarıyıl sonu ve bütünleme sınavları, mazeret sınavları, yaz öğretimi öncesi 31. madde ek sınavları UKEY üzerinden ONLINE (çevrimiçi) yapılacaktır.

5) 2547 sayılı Kanun’un 5/ı maddesi kapsamında okutulan ortak zorunlu derslere ait tüm sınavlar UKEY üzerinden online yapılacaktır.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [31-Mar-2023 16:08]

İçerik Son Değişiklik Tarihi : [01-Nis-2023 02:28]

Duyuru Görüntüleme : [2.465]