Duyuru

16.09.2025 09:17:42

2025-2026 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDA FAKÜLTEMİZE DGS İLE YERLEŞEN ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

Fakültemize DGS ile yerleşen ve kesin kayıt işlemini tamamlayan öğrencilerin öğrenci numaraları aşağıdaki listede belirtildiği  gibidir.
Öğrencilerimiz UNİSİS için şifrelerini öğrenmek için https://parola.uludag.edu.tr adresi üzerinden e-Devlet ile giriş işlemi yaptıktan sonra kullanıcı adı (öğrenci numarası) ve şifrelerini aktifleştirerek; Öğrenci Otomasyon Sistemine giriş yapmaları gerekmektedir.

Giriş sonrası https://parola.uludag.edu.tr adresine e-devlet kullanıcı adı ve şifresi ile girerek e-posta hesabını oluşturabilir. Bu kullanıcı bilgileri; Öğrenci Otomasyonu, Öğrenci E-Posta Hesabı ve UKEY sistemlerinde de geçerli olacaktır.
 

Öğrenci otomasyon sistemindeki eksiklikleri gidermek için aşağıda belirtilen evrakların öğrenci işlerine teslim edilmesi gerekmektedir. 
 

GEREKLİ EVRAKLAR:

  • Transkript Belgesi (Not ve başarı durumunu gösteren belgedir. E-devlet üzerinden veya ilgili birim öğrenci işlerinden alınmaktadır.)
  • Önlisans Diploma veya Çıkış Belgesi (2025 yılı Dikey Geçiş Sınavı kayıt tarihleri arasında yükseköğretim kurumlarından mezun olamadığı için kazandığı programa kayıt yaptıramayan ancak kayıt tarihinden sonra stajını tamamlama, bütünleme sınavı, tek ders sınavı vb. başararak mezuniyet hakkı elde eden önlisans öğrencilerinin bu durumlarını belgelemeleri kaydıyla 2025-2026 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı başlangıcına kadar, 2025 DGS'de kayıt hakkı kazandıkları lisans programlarına taahhütname aracılığıyla geçici kayıt yaptırabilmeleri için gerekmektedir.)
  • Fotoğraf (1 adet) 
  • DGS Sonuç Belgesi (ÖSYM) 
 
FAKÜLTE ADI PROGRAM ÖĞRENCİ NO ADI SOYADI
İLAHİYAT FAKÜLTESİ İLAHİYAT 072500280 HATİCE KÜBRA YAVUZ
İLAHİYAT FAKÜLTESİ İLAHİYAT 072500281 BETÜL ÜNAL
İLAHİYAT FAKÜLTESİ İLAHİYAT 072500282 SÜMEYYE KÜÇÜK
İLAHİYAT FAKÜLTESİ İLAHİYAT 072500283 MUHAMMED ABDURRAHMAN CAN


Bilgi

Okunma Sayısı: 20
Eklenme Tarihi: 16.09.2025 09:17:42
Güncelleme Tarihi: 16.09.2025 09:18:50

Paylaş