2024 YILI MEZUNİYET TÖRENİ COŞKUYLA KUTLANDI !
 2024 YILI MEZUNİYET TÖRENİ COŞKUYLA KUTLANDI !

Bursa'nın Büyükorhan ilçesinde bulunan Meslek Yüksekokulumuzun mezuniyeti, unutulmayacak bir tören ile kutlandı. 8 Temmuz 2024 tarihinde gerçekleştirilen törende, mezunlarımız hem eğitim hayatlarının bu önemli dönemini tamamlamanın gururunu yaşadılar hem de yeni başlangıçlara adım attılar.

Bursa Uludağ Üniversitesi merkez kampüsünde yer alan Prof. Dr. M. Mete CENGİZ Kültür Merkez’inde gerçekleştirilen 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Törenimize Bursa Uludağ Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İrfan KIRIŞTIOĞLU, BUÜ MEYOK Koordinatörü Prof. Dr. Çağatan TAŞKIN, Büyükorhan Kaymakamı Senanur DAMAR, Büyükorhan Belediye Başkanı Kamil TURHAN, Doğa Koruma ve Milli Parklar Bursa Şube Müdürü Beytullah REHBER, Büyükorhan Meslek Yüksekokulu akademik ve idari personeli, Büyükorhan Meslek Yükesekokulu öğrencileri ve kıymetli aileleri katılım sağladı. Davetlilerimiz mezuniyet törenimizi büyük bir sevinç ve gurur içerisinde izlediler.

Mezuniyet törenimizde, Bursa Uludağ Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İrfan KIRIŞTIOĞLU, BUÜ MEYOK Koordinatörü Prof. Dr. Çağatan TAŞKIN ve Büyükorhan Meslek Yüksekokulu Müdür Vekili Öğr. Gör. Nedimcan ŞEŞEN konuşmalarını gerçekleştirdi. Konuşma gerçekleştiren hocalarımız, mezun öğrencilere karşı son derslerini vererek geri kalan hayatlarında başarılar diledi. 

Büyükorhan Meslek Yüksekokulu Avcılık ve Yaban Hayatı Programından mezun olan Cafer CÜLFÜK, mezunlar adına konuşma gerçekleştirdi. Öğrencimizin yapmış olduğu konuşma tüm davetlileri duygulandırdı. 

Mezuniyet Törenimiz, mezun olan öğrencilere anı belgelerinin verilmesiyle sona ererken, öğrenciler ve davetliler bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Büyükorhan Meslek Yüksekokulu'nun düzenlediği bu güzel mezuniyet töreninde bizleri yalnız bırakmayan tüm davetlilerimize sonsuz teşekkürlerimizi sunarız. 

Büyükorhan Meslek Yüksekokulu ailesi olarak mezun olan öğrencilerimize geri kalan hayatlarında başarılar dileriz..

(2024 Yılı Mezuniyet Törenimizin tamamını izlemek için tıklayınız)

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [09-Tem-2024]

Haber Görüntüleme : [417]