Bursa Uludağ Üniversitesi
Uygulama Araş. Mer.
Bilim ve Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi
ENG
Bilim ve Teknoloji Uygulama
ve Araştırma Merkezi
Anasayfa
Hakkımızda
Hakkımızda
Yönetim
Misyon ve Vizyon
Tanıtım Kataloğu
Laboratuvarlar
Bitkisel Genel Kimya Laboratuvarı
Biyoteknoloji ve Fermantasyon Laboratuvarı
Çözelti Hazırlık Laboratuvarı
Elemental Analiz Laboratuvarı
Genel Enstrümantal Analiz Laboratuvarı
Fermantasyon Hazırlık Laboratuvarı
Gıda Mikrobiyolojisi Laboratuvarı
Genel Hazırlık Laboratuvarı
Kromatografi Laboratuvarı
Spektroskopi Laboratuvarı
Cihazlar
Test/Analiz
İletişim
Haber Arşiv
No
Haber Başlığı
Haber Tarihi
#1
“BİTUAM Gıda Sanayinde Yenilebilir Çiçeklere Yeni Uygulama Alanları Yaratan Projeler Geliştiriyor”
12-Ara-2024
#2
BİTUAM BTSO Gıda ve Paketli Ürünler Konseyi Yıllık Toplantısına Katıldı
20-Kas-2024
#3
.
10-Kas-2024
#4
BİTUAM, “Gıdanın ve Tarımın Geleceği” Paneline Katıldı
09-Kas-2024
#5
"BİTUAM, Yaşam Boyu Öğrenme Kapsamında Genç Araştırmacılarının Gelişimini Desteklemeye Devam Ediyor"
30-Eki-2024
#6
.
29-Eki-2024
#7
BİTUAM 3. Gıda İnovasyon Zirvesine Katıldı
28-Eki-2024
#8
16 Ekim Dünya Gıda Günü Çeşitli Etkinliklerle BİTUAM katılımıyla kutlandı.
23-Eki-2024
#9
BİTUAM, Destekçi Kurum Olarak ve Bilim Kurulu Üyesi ve Yer Aldığı Uluslararası Tüketici ve Duyusal Bilimler Konferansı – CONSENSE 2024, 2-3 Ekim 2024 tarihlerinde İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) ev sahipliğinde düzenlendi.
04-Eki-2024
#10
‘’BİTUAM Ekibine Gıda Güvenliği Alanında Makale Ödülü’’
22-May-2024
#11
.
19-May-2024
#12
“BİTUAM, arı ürünlerinin kemometrik karakterizasyonu ile ilgili projeler geliştirmeye devam ediyor”
08-May-2024
#13
BİTUAM’ın Bilimsel Komitesi ve Destekleyen Kurumları arasında yer aldığı “Uluslararası Tüketici ve Duyusal Bilimler Konferansı – CONSENSE 2024” İstanbul Teknik Üniversitesi ev sahipliğinde 2-3 Ekim 2024’de İstanbul’da düzenlenecektir
03-May-2024
#14
‘’BİTUAM Laboratuvar Koordinatörümüz Doç. Dr. Senem KAMİLOĞLU BEŞTEPE Sürdürülebilirlik Temalı Projesi Kapsamında “Genç Bilim İnsanı” Ödülünü Aldı’’
02-May-2024
#15
BİTUAM, “Türkiye Cevizlerinin Kemometrik Karakterizasyonu İle Doğal Mirası Koruyarak Geleceğe Taşınmasını Destekleyen Projeler Geliştiriyor”
30-Nis-2024
#16
.
23-Nis-2024
#17
“BİTUAM, Biyoaktif Bileşenlerce Zengin Meyvelerde Muhafaza Tekniklerini Geliştiren ve Sürdürülebilir Tarımı Destekleyen Projeler Geliştiriyor”
19-Nis-2024
#18
BİTUAM’ın TÜBİTAK 2209-A Projesi Başarıları
05-Nis-2024
#19
BİTUAM Kalite Komisyonu “Çevre Bilimi ve Teknolojileri Birimi-Koku Laboratuvarı” için ISO 17025 Hazırlık Çalışmalarına Hız Kesmeden Devam Ediyor...
27-Mar-2024
#20
BİTUAM Teknik Ekibi “FOODEX JAPAN 2024" Fuarına Katılım Sağlayarak Gıda Endüstrisindeki Yenilikleri Takip Ediyor...
26-Mar-2024
«
1
2
3
»