Haber Arşiv
NoHaber BaşlığıHaber Tarihi
#1‘’BİTUAM Ekibine Gıda Güvenliği Alanında Makale Ödülü’’22-May-2024
#2.19-May-2024
#3“BİTUAM, arı ürünlerinin kemometrik karakterizasyonu ile ilgili projeler geliştirmeye devam ediyor”08-May-2024
#4BİTUAM’ın Bilimsel Komitesi ve Destekleyen Kurumları arasında yer aldığı “Uluslararası Tüketici ve Duyusal Bilimler Konferansı – CONSENSE 2024” İstanbul Teknik Üniversitesi ev sahipliğinde 2-3 Ekim 2024’de İstanbul’da düzenlenecektir03-May-2024
#5‘’BİTUAM Laboratuvar Koordinatörümüz Doç. Dr. Senem KAMİLOĞLU BEŞTEPE Sürdürülebilirlik Temalı Projesi Kapsamında “Genç Bilim İnsanı” Ödülünü Aldı’’02-May-2024
#6BİTUAM, “Türkiye Cevizlerinin Kemometrik Karakterizasyonu İle Doğal Mirası Koruyarak Geleceğe Taşınmasını Destekleyen Projeler Geliştiriyor”30-Nis-2024
#7.23-Nis-2024
#8“BİTUAM, Biyoaktif Bileşenlerce Zengin Meyvelerde Muhafaza Tekniklerini Geliştiren ve Sürdürülebilir Tarımı Destekleyen Projeler Geliştiriyor”19-Nis-2024
#9BİTUAM’ın TÜBİTAK 2209-A Projesi Başarıları05-Nis-2024
#10BİTUAM Kalite Komisyonu “Çevre Bilimi ve Teknolojileri Birimi-Koku Laboratuvarı” için ISO 17025 Hazırlık Çalışmalarına Hız Kesmeden Devam Ediyor...27-Mar-2024
#11BİTUAM Teknik Ekibi “FOODEX JAPAN 2024" Fuarına Katılım Sağlayarak Gıda Endüstrisindeki Yenilikleri Takip Ediyor...26-Mar-2024
#12BİTUAM Teknik Ekibi Proses Analizi ve Optimizasyonuna Yönelik Çalışmalar için Yetkinliğini Artırıyor…21-Mar-2024
#13.18-Mar-2024
#14''BİTUAM, Bursa'nın Meyvelerinde Sürdürülebilir Gelecek ve Coğrafi Orijin Belirlemede Değer Yaratmaya Devam Ediyor...'14-Mar-2024
#15BİTUAM Paydaş Ziyaretlerine Devam Ediyor06-Mar-2024
#16BİTUAM, 'BTSO Gıda ve Paketli Ürünler Konseyi' ve ‘Güvenilir Gıda Projesi'nin paydaşı olarak çalışmalarına devam ediyor.15-Şub-2024
#17BUÜ BİTUAM ANALİZ ve HİZMET FİYAT LİSTESİ - - Ocak 202417-Oca-2024
#18BİTUAM Ekibi Yaşam Boyu Öğrenme Kapsamında Uluslararası Projelerin Etkinliklerinde Yer Almaya Devam Ediyor.19-Kas-2023
#19.10-Kas-2023
#20CUMHURİYETİMİZİN 100.YILI KUTLU OLSUN29-Eki-2023