Haber Arşiv
NoHaber BaşlığıHaber Tarihi
#1BİTUAM BTSO Gıda ve Paketli Ürünler Konseyi Yıllık Toplantısına Katıldı20-Kas-2024
#2.10-Kas-2024
#3BİTUAM, “Gıdanın ve Tarımın Geleceği” Paneline Katıldı09-Kas-2024
#4"BİTUAM, Yaşam Boyu Öğrenme Kapsamında Genç Araştırmacılarının Gelişimini Desteklemeye Devam Ediyor"30-Eki-2024
#5.29-Eki-2024
#6BİTUAM 3. Gıda İnovasyon Zirvesine Katıldı28-Eki-2024
#716 Ekim Dünya Gıda Günü Çeşitli Etkinliklerle BİTUAM katılımıyla kutlandı.23-Eki-2024
#8BİTUAM, Destekçi Kurum Olarak ve Bilim Kurulu Üyesi ve Yer Aldığı Uluslararası Tüketici ve Duyusal Bilimler Konferansı – CONSENSE 2024, 2-3 Ekim 2024 tarihlerinde İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) ev sahipliğinde düzenlendi. 04-Eki-2024
#9‘’BİTUAM Ekibine Gıda Güvenliği Alanında Makale Ödülü’’22-May-2024
#10.19-May-2024
#11“BİTUAM, arı ürünlerinin kemometrik karakterizasyonu ile ilgili projeler geliştirmeye devam ediyor”08-May-2024
#12BİTUAM’ın Bilimsel Komitesi ve Destekleyen Kurumları arasında yer aldığı “Uluslararası Tüketici ve Duyusal Bilimler Konferansı – CONSENSE 2024” İstanbul Teknik Üniversitesi ev sahipliğinde 2-3 Ekim 2024’de İstanbul’da düzenlenecektir03-May-2024
#13‘’BİTUAM Laboratuvar Koordinatörümüz Doç. Dr. Senem KAMİLOĞLU BEŞTEPE Sürdürülebilirlik Temalı Projesi Kapsamında “Genç Bilim İnsanı” Ödülünü Aldı’’02-May-2024
#14BİTUAM, “Türkiye Cevizlerinin Kemometrik Karakterizasyonu İle Doğal Mirası Koruyarak Geleceğe Taşınmasını Destekleyen Projeler Geliştiriyor”30-Nis-2024
#15.23-Nis-2024
#16“BİTUAM, Biyoaktif Bileşenlerce Zengin Meyvelerde Muhafaza Tekniklerini Geliştiren ve Sürdürülebilir Tarımı Destekleyen Projeler Geliştiriyor”19-Nis-2024
#17BİTUAM’ın TÜBİTAK 2209-A Projesi Başarıları05-Nis-2024
#18BİTUAM Kalite Komisyonu “Çevre Bilimi ve Teknolojileri Birimi-Koku Laboratuvarı” için ISO 17025 Hazırlık Çalışmalarına Hız Kesmeden Devam Ediyor...27-Mar-2024
#19BİTUAM Teknik Ekibi “FOODEX JAPAN 2024" Fuarına Katılım Sağlayarak Gıda Endüstrisindeki Yenilikleri Takip Ediyor...26-Mar-2024
#20BİTUAM Teknik Ekibi Proses Analizi ve Optimizasyonuna Yönelik Çalışmalar için Yetkinliğini Artırıyor…21-Mar-2024