Haber Arşiv
NoHaber BaşlığıHaber Tarihi
#1“BİTUAM Gıda Sanayinde Yenilebilir Çiçeklere Yeni Uygulama Alanları Yaratan Projeler Geliştiriyor”12-Ara-2024
#2BİTUAM BTSO Gıda ve Paketli Ürünler Konseyi Yıllık Toplantısına Katıldı20-Kas-2024
#3.10-Kas-2024
#4BİTUAM, “Gıdanın ve Tarımın Geleceği” Paneline Katıldı09-Kas-2024
#5"BİTUAM, Yaşam Boyu Öğrenme Kapsamında Genç Araştırmacılarının Gelişimini Desteklemeye Devam Ediyor"30-Eki-2024
#6.29-Eki-2024
#7BİTUAM 3. Gıda İnovasyon Zirvesine Katıldı28-Eki-2024
#816 Ekim Dünya Gıda Günü Çeşitli Etkinliklerle BİTUAM katılımıyla kutlandı.23-Eki-2024
#9BİTUAM, Destekçi Kurum Olarak ve Bilim Kurulu Üyesi ve Yer Aldığı Uluslararası Tüketici ve Duyusal Bilimler Konferansı – CONSENSE 2024, 2-3 Ekim 2024 tarihlerinde İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) ev sahipliğinde düzenlendi. 04-Eki-2024
#10‘’BİTUAM Ekibine Gıda Güvenliği Alanında Makale Ödülü’’22-May-2024
#11.19-May-2024
#12“BİTUAM, arı ürünlerinin kemometrik karakterizasyonu ile ilgili projeler geliştirmeye devam ediyor”08-May-2024
#13BİTUAM’ın Bilimsel Komitesi ve Destekleyen Kurumları arasında yer aldığı “Uluslararası Tüketici ve Duyusal Bilimler Konferansı – CONSENSE 2024” İstanbul Teknik Üniversitesi ev sahipliğinde 2-3 Ekim 2024’de İstanbul’da düzenlenecektir03-May-2024
#14‘’BİTUAM Laboratuvar Koordinatörümüz Doç. Dr. Senem KAMİLOĞLU BEŞTEPE Sürdürülebilirlik Temalı Projesi Kapsamında “Genç Bilim İnsanı” Ödülünü Aldı’’02-May-2024
#15BİTUAM, “Türkiye Cevizlerinin Kemometrik Karakterizasyonu İle Doğal Mirası Koruyarak Geleceğe Taşınmasını Destekleyen Projeler Geliştiriyor”30-Nis-2024
#16.23-Nis-2024
#17“BİTUAM, Biyoaktif Bileşenlerce Zengin Meyvelerde Muhafaza Tekniklerini Geliştiren ve Sürdürülebilir Tarımı Destekleyen Projeler Geliştiriyor”19-Nis-2024
#18BİTUAM’ın TÜBİTAK 2209-A Projesi Başarıları05-Nis-2024
#19BİTUAM Kalite Komisyonu “Çevre Bilimi ve Teknolojileri Birimi-Koku Laboratuvarı” için ISO 17025 Hazırlık Çalışmalarına Hız Kesmeden Devam Ediyor...27-Mar-2024
#20BİTUAM Teknik Ekibi “FOODEX JAPAN 2024" Fuarına Katılım Sağlayarak Gıda Endüstrisindeki Yenilikleri Takip Ediyor...26-Mar-2024