“BİTUAM Gıda Sanayinde Yenilebilir Çiçeklere Yeni Uygulama Alanları Yaratan Projeler Geliştiriyor”
BİTUAM BTSO Gıda ve Paketli Ürünler Konseyi Yıllık Toplantısına Katıldı
.
BİTUAM, “Gıdanın ve Tarımın Geleceği” Paneline Katıldı
"BİTUAM, Yaşam Boyu Öğrenme Kapsamında Genç Araştırmacılarının Gelişimini Desteklemeye Devam Ediyor"
.
BİTUAM 3. Gıda İnovasyon Zirvesine Katıldı
16 Ekim Dünya Gıda Günü Çeşitli Etkinliklerle BİTUAM katılımıyla kutlandı.
BİTUAM, Destekçi Kurum Olarak ve Bilim Kurulu Üyesi ve Yer Aldığı Uluslararası Tüketici ve Duyusal Bilimler Konferansı – CONSENSE 2024, 2-3 Ekim 2024 tarihlerinde İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) ev sahipliğinde düzenlendi.
‘’BİTUAM Ekibine Gıda Güvenliği Alanında Makale Ödülü’’
.
“BİTUAM, arı ürünlerinin kemometrik karakterizasyonu ile ilgili projeler geliştirmeye devam ediyor”
BİTUAM’ın Bilimsel Komitesi ve Destekleyen Kurumları arasında yer aldığı “Uluslararası Tüketici ve Duyusal Bilimler Konferansı – CONSENSE 2024” İstanbul Teknik Üniversitesi ev sahipliğinde 2-3 Ekim 2024’de İstanbul’da düzenlenecektir
‘’BİTUAM Laboratuvar Koordinatörümüz Doç. Dr. Senem KAMİLOĞLU BEŞTEPE Sürdürülebilirlik Temalı Projesi Kapsamında “Genç Bilim İnsanı” Ödülünü Aldı’’