BUÜ’nün yer aldığı proje yükseköğretim entegrasyonuna çerçeve oluşturacak

Bursa Uludağ Üniversitesi’nde (BUÜ) görev yapan akademisyenlerin yer aldığı proje, Erasmus+ Programı Ana Eylem 2 İşbirliği İçin Ortaklıklar 2023 Yılı Yükseköğretimde İşbirliği Ortaklıkları kapsamında destek almayı başardı.

BUÜ’lü akademisyenler Prof. Dr. Aylin Poroy Arsoy, Prof. Dr. Şehnaz Baltacı, Prof. Dr. Esim Gürsoy, Prof. Dr. Çiğdem Aydın Koyuncu, Doç. Dr. Yasemin Ertan ve Araştırma Görevlisi Dr. Burak Meydancı’nın görev aldığı “Embedding EU values in teaching and learning in higher education” başlıklı proje, Hollanda Ulusal Ajansı tarafından desteklenmeye değer bulundu.

Erasmus Universiteit Rotterdam’ın koordinatörlüğünü üstlendiği projede; Bursa Uludağ Üniversitesi, Istituto ad ordinamento Universitario (İtalya), Centre for European Constitutional Law (Yunanistan), Unıverzıta Jana Evangelısty (Çekya) ortak olarak görev yapacak. Avrupa Birliği değerlerinin yükseköğrenime entegrasyonu için çerçeve oluşturulmasının amaçlandığı proje için BUÜ’lü akademisyenlerin ortaklarıyla birlikte çalışmalara başladığı açıklandı.

Haber: Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinatörlüğü

Haber Tarihi : [15-Kas-2023]