30 EYLÜL 2021 ZORUNLU HAZIRLIK EK MUAFİYET SINAVI

Üniversitemize 15 Eylül 2021 tarihinden sonra kayıt yaptıran veya sınav tarihinde sağlık sorunu olan öğrencilerimiz için 30 Eylül 2021 Perşembe günü saat 10:00' da Zorunlu Hazırlık Ek Muafiyet Sınavı yapılacaktır. İngilizce, Almanca ve Fransızca sınavı Yabancı Diller Yüksekokulu Ali Osman Sönmez Kampüsünde, Arapça sınav ise İlahiyat Fakültesinde yapılacaktır. 

Bu sınava girecek olan öğrencilere, girişte HES kodu üzerinden sorgulama yapılacaktır. Bu sebeple giriş kapasında yığılma olmaması adına, sınav saatinden en az yarım saat önce gelinmesi ve giriş kapısına yaklaşıldığında HES uygulamasının telefonda açık olmasına özen gösterilmesi gerekmektedir. Cep telefonları daha sonra sınav salonlarında toplanacak ve çıkışta geri verilecektir. Sınav salonları sınav günü sınav yerinde duyurulacaktır.

Sınava alınma kuralları aşağıdaki şekildedir:

1. HES kodu üzerinden tam doz aşı kartı gösterilmesi,

2. Geçirilmiş Covid-19 hastalığı sonrası, kişinin bilimsel olarak bağışık kabul edilen süre içerisinde olduğunun gösterilmesi veya

3. Tam aşılı olmayan ya da hastalık geçirmemiş olanların azami 48 saat önce yapılmış PCR testi sorgulaması (PCR test sonucu negatif ise öğrenci sınava alınacaktır. 

ÖNEMLİ: Yukarıdaki 3 koşuldan birini taşımayan öğrenciler kesinlikle sınava katılamazlar ve online başvuruda Muafiyet/Seviye Tespit Sınavına katılmayacağını beyan eden diğer öğrenciler gibi Hazırlık Sınıfı başlangıç düzeyi sınıfına kaydedilirler. 

Bilgilerinize duyurulur.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [24-Eyl-2021 08:51]

İçerik Son Değişiklik Tarihi : [24-Eyl-2021 08:54]

Duyuru Görüntüleme : [2.789]