Ders Alma Formları ve Dilekçeleri |
Başka Bölümden Ders Alma Talebi Formu |
Bireysel ve Grup Çalışması Dersleri |
TEK3074E Design Methods In Textile I (TEK3074 Tekstilde Tasarım Yöntemleri I): Uygulama Planı - Implementation Plan - Tercih Formu - Proje Formu TEK4075E Design Methods In Textile II (TEK4075 Tekstilde Tasarım Yöntemleri II): Uygulama Planı - Implementation Plan - Tercih Formu - Proje Formu TEK4105 Bitirme Projesi Hazırlık: Uygulama Planı - Tercih Formu TEK4002 Bitirme Projesi: Uygulama Planı - Tercih Formu - Yönerge - Yazım Kuralları |
Laboratuvar ve Uygulama Formları |
Muafiyet Dilekçeleri |
Başka üniversite, fakülte yada bölümlerde alarak başarılı oldukları dersler için bölümümüzdeki derslerden muafiyet başvurusu dilekçelerinin güz/bahar yarıyılı başında 10 iş günü içinde teslim edilmesi gerekmektedir. |
Açık Öğretim Fakültesi'nde Okuyanlar için Muafiyet Dilekçesi |
Staj Komisyonu |
Staj komisyonu e-posta adresi: stajtekstil@uludag.edu.tr Uygulamalı Eğitim Kılavuzu (Staj Uygulama Esasları) Staj Başvuru Formu (FR 1.2.3_01 Uygulamalı Eğitim Başvuru Formu) Staj Sicil Belgesi (İngilizce) Yatay veya Dikey Geçişle Gelen Öğrenciler İçin Staj Muafiyet Dilekçesi |
Mezuniyet Komisyonu |
Mezuniyet komisyonu e-posta adresi: mezuniyettekstil@uludag.edu.tr Mezun Olacak Öğrenciler için Bilgilendirme ve İşlem Akışı |
Mazeret Sınavları |
|
B.U.Ü. Mühendislik Fakültesinin yayınlamış olduğu diğer form ve belgeler için Mühendislik Fakültesi'nin formlar sayfasını inceleyebiilirsiniz. |
B.U.Ü. Kalite Koordinatörlüğünün yayınlamış olduğu diğer form ve belgeler için https://unikys.uludag.edu.tr/ sayfasını inceleyebiilirsiniz. |