Bursaspor Basketbol Takımı Yönetim Kurulu Başkanı Sezer Sezgin Öğrencilerimiz İle Buluştu
 Bursaspor Basketbol Takımı Yönetim Kurulu Başkanı Sezer Sezgin Öğrencilerimiz İle Buluştu

Bursaspor İnfo Basketbol Kulüp Başkanı ve Orhangazili işadamı Sezer Sezgin, Uludağ Üniversitesi Orhangazi Yeniköy Asil Çelik Meslek Yüksek Okulu’nda öğrencilerle bir araya geldi.

Bursaspor Basketbol takımın başarı hikâyesini anlatan Sezer Sezgin, kendilerinden kat ve kat daha büyük bütçeli takımlara karşı yıllardır en iyi şekilde mücadele ettiklerini belirterek, bu bizim inanmışlığımızın ve iyi bir camia olmamızın başarısıdır dedi.

Genç yaşta spor yöneticiliği

Soru cevap öncesinde konuşan Bursaspor  İnfo Basketbol Kulüp Başkanı Sezer Sezgin, 2010 yılından bu yana spor kulüp yöneticiliği yaptığını belirterek bunun son dönemleri ise Bursaspor Basketbol Kulüp başkanlığı olduğunu belirterek, Basketbolun artık Bursa’da kabul gören, ciddi taraftar kitleleri toplayan bir spor dalı olduğunu ifade etti. Kendi hayat hikayesini de üniversite  öğrencileri ile paylaşan Sezer Sezgin, futbol kulübü yöneticiliğine futbol kulübünde başladığını, sonrasında Bursaspor Basketbol kulüp başkanlığına kadar uzanan bir serüveni olduğunu ifade etti.

Okulumuza basketbol sahası için destek sözü

Öğrencilerin okulda basketbol sahası talebine yanıt veren Sezer Sezgin, Okulda belirlenecek bir rezerv alana olimpik ölçülerde bir basketbol sahası yaptırabiliriz. Bu konuda Basketbol federasyonu başkanımız sayın Hidayet Türkoğlu ile de irtibata geçip elimizden gelen desteği verebiliriz dedi.

Sezer Sezgin, öğrencilerin Bursaspor Futbol takımının içinde bulunduğu durum ile ilgili de yaptığı değerlendirmede Bursa büyük bir şehir. Bursaspor futbol takımının önümüzdeki yıllarda eski güzel günlerine döneceğine inancım var dedi.

Sezer Sezgin, söyleşinin son bölümünde öğrencilerden gelen soruları yanıtladı. Söyleşiye MYO Müdürümüz Prof.Dr.Yahya Ulusoy, MYO öğretim elemanlarımız ve idari personelimiz de katıldı. Prof. Dr. Yahya Ulusoy söyleşi sonunda Sezer Sezgin’e günün anısına teşekkür belgesi verdi.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [27-Kas-2023]

Haber Görüntüleme : [754]