Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Alinur Aktaş'ın Okulumuza Ziyareti

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Alinur AKTAŞ, Orhangazi Belediye Başkanı Sayın Bekir AYDIN, Önceki dönem Orhangazi Belediye Başkanı Sayın Neşet ÇAĞLAYAN, Yıldırım Belediye Başkan Yardımcısı Sayın Hüsamettin KAPLAN, Ak Parti İlçe Başkan Vekili Lütfü BAKIR, Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri ve diğer Protokol Üyeleri ile 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlaması için Meslek Yüksek Okulumuzu ziyaret etmişlerdir.

Müdür Yardımcılarımız Öğr. Gör. Dr. Nebi SEREN, Öğr. Gör. Taner ERGÜN öncülüğünde okulumuzu gezen Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Alinur AKTAŞ Akademik  Personelimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutlayarak; Meslek Yüksekokulumuzun mevcut konumu, öğrenci sayısı, öğrencilerin imkanları ve kampüsümüzün ihtiyaçları, Akademik ve İdari Personel hakkında bilgiler alarak kampüsümüzün ihtiyaçları konusunda çözüm üretebileceklerini ilettiler.

Haber Tarihi : [25-Kas-2023]

Haber Görüntüleme : [432]