Ülkemizde Tarım Öğretiminin Başlangıcının 171. Yılı Üniversitemizde Kutlandı

Uludağ Üniversitesi

Ülkemizde Tarım Öğretiminin Başlangıcının 171. Yılı Üniversitemizde Kutlandı.

Üniversitemiz Prof.Dr.Mete CENGİZ Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen kutlama töreni Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof.Dr.Mehmet YÜCE, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Abdulkadir KARLIK, Fakültemiz Dekanı Prof.Dr.Uğur BİLGİLİ, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Ömer CEYLAN, Gıda Mühendisleri Odası Şube Başkanı Lale YILDIZ, Ziraat Mühendisleri Odası Bursa Şubesi Başkanı Doç.Dr.Erkan YASLIOĞLU ve akademisyenler ile onur konuğu olarak katılan Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof.Dr.İbrahim ORTAŞ'ın katılımıyla kutlandı. Ayrıca Tören sonunda 2016 yılında akademik aşama yapanlara ve meslekte 30. yılını dolduranlara plaket takdimi yapıldı.

Kutlama Etkinliği ile ilgili Fotoğraflar Tıklayınız https://photos.google.com/share/AF1QipOiPRvPiH45oervZYbfsX1S6hpJ_sv2ZNNyj2RLJYeJ9k0n8fRtBtbLglzc7CnOqw?key=Qy1MSHZkWk83amVkS3BxWmVobFFXdDRXemRHMmFB

Haber Tarihi : [11-Oca-2017]

Haber Görüntüleme : [1.567]