BİYOSİSTEM MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ ÖĞRENCİLERİ SOLİDWORKS TEMEL EĞİTİMİ VE SOLİDWORKS İLERİ MAKİNA EĞİTİMİNİ BAŞARI İLE TAMAMLADILAR

Biyosistem Mühendisliği 3. ve 4. sınıf öğrencileri, FİMAKS Makina A.Ş.’nin sponsorluğunda 13-17 Mayıs 2024 tarihleri arasında YENASOFT firması tarafından verilen Solidworks Temel Eğitimi ve Solidworks İleri Makina Eğitimini başarı ile tamamlayarak sertifika almaya hak kazandılar. Fakültemiz Rıfat Okuyan Salonunda 28.05.2024 tarihinde gerçekleştirilen sertifika töreninde öğrencilerimize sertifikaları takdim edildi. Aynı törende FİMAKS Makina A.Ş. Üretimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Akın ÇETİN’e de teşekkür plaketi sunuldu.

Haber Tarihi : [05-Haz-2024]

Haber Görüntüleme : [294]