FAKÜLTEMİZ AKADEMİK GENEL KURULU YAPILDI

Fakültemizin 2023 yılı Akademik Genel Kurul Toplantısı Rektörümüz Prof. Dr. Ferudun YILMAZ, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İrfan KIRIŞTIOĞLU, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cafer ÇİFTCİ ve Fakültemiz akademik personelimizin katılımıyla 22.02.2024 tarihinde Prof.Dr. Rıfat Okuyan Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Dekanımız Prof. Dr. İlhan TURGUT Fakültemiz eğitim-öğretim ve mali konularda bilgiler verdi.

Bursa Uludağ Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Ferudun YILMAZ, üniversitemizin hedefleri ve planlamalarına ait bir konuşma yaptı.

Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Ferudun YILMAZ ve Fakültemiz Dekanı İlhan TURGUT tarafından 2023 yılında profesör unvanı alan akademisyenlere profesörlük belgeleri takdim edildi.

Profesör unvanı alan akademisyenler:

Prof. Dr. İlknur ALİBAŞ

Prof. Dr. Bige İNCEDAYI

Prof. Dr. Önder CANBOLAT

Prof. Dr. Ekin SUCU

Prof. Dr. Sine ÖZMEN TOĞAY

Prof. Dr. Barış Bülent AŞIK

Prof. Dr. Arzu AKPINAR  BAYİZİT

Prof. Dr. Serdar DURU

Prof. Dr. Ayşegül KUMRAL

Prof. Dr. Nilüfer SEYİDOĞLU AKDENİZ

Prof. Dr. Bilgehan YILMAZ DİKMEN

Ayrıca Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Ferudun YILMAZ ve Fakültemiz Dekanı İlhan TURGUT tarafından  “UÜ. Bilim, Sanat, Hizmet, Teşvik ve Başarı Ödülleri Yönergesi” çerçevesinde 2023 yılında üstün akademik başarı gösteren
öğretim üyelerimize “Teşekkür Belgesi” verildi.

Başarı Belgesi Alan Akademisyenler:

1. 2023 yılında, Web of Science (WoS)’ta taranan dergilerde en çok yayına sahip öğretim üyesi: Doç.Dr. Senem KAMİLOĞLU BEŞTEPE (6 makale)
  2. 2023 yılında Web of Science (WoS) Q1 grubu dergilerde en çok yayına sahip öğretim üyesi: Doç. Dr. Senem KAMİLOĞLU (3 makale)
  3. 2023 yılında, devam eden uluslararası, Yükseköğretim Kurumları Destekli ve TÜBİTAK projelerinde yer alarak en çok projede görev alan öğretim üyesi: Doç.Dr. Senem KAMİLOĞLU BEŞTEPE (10 adet)
  4. 2023 yılında Web of Science’ta Fakültemizde en çok atıf alan öğretim üyesi:  Prof.Dr. Tülay ÖZCAN (163 adet atıf)
  5. 2023 yılında danışmanlığında Fakültemizde en çok tez tamamlatan öğretim üyesi : Prof.Dr. Tülay ÖZCAN (5 adet )
  6. Web of Science (WoS) Q1 grubu dergilerde makale yayımlayan öğretim üyeleri:

Prof. Dr. Ümran ERTÜRK (2 adet),

Prof.Dr. Hayrettin KUŞÇU (2 adet),

Dr.Öğr.Üyesi Hilal ERDOĞAN (2 adet)

Prof.Dr. Kemal Sulhi GÜNDOĞDU (1 adet)

Prof.Dr. Nuray AKBUDAK (1 adet)

Prof.Dr. Nihal Türkmen EROL (1 adet)

Prof.Dr. İlknur ALİBAŞ (1 adet)

Prof.Dr. Bige İNCEDAYI (1 adet)

Prof.Dr. Nilüfer SEYİDOĞLU AKDENİZ (1 adet)

Prof.Dr. Bilgehan YILMAZ DİKMEN (1 adet)

Doç.Dr. Arif ATAK  (1 adet)

Doç.Dr. Arda SÖZCÜ (1 adet)

Doç.Dr. Gülşah Özcan SİNİR (1 adet)

Doç.Dr. Şeniz Öziş ALTINÇEKİÇ (1 adet)

Dr.Öğr.Üyesi Aslıhan YILMAZ (1 adet)

1. 2023 yılında TR Dizin dergilerinde Fakültemizde en çok yayına sahip öğretim üyeleri:

Prof. Dr. Murat ZENCİRKIRAN (3 adet)

Prof. Dr. Tülay ÖZCAN (3 adet)

Doç. Dr.  İsmail Bülent GÜRBÜZ (3 adet)

1. Grup Başarı Ödülü: 2023 yılında, Web of Science (WoS) grubu dergilerde öğretim üyesi başına 1.7 adet yayına sahip olmasından dolayı Gıda Mühendisliği Bölümü adına Bölüm Başkanı Prof.Dr. Ömer Utku ÇOPUR

Ödül alan tüm akademisyenlerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Haber Tarihi : [23-Şub-2024]

Haber Görüntüleme : [709]