2023-2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ORYANTASYON TOPLANTILARI FAKÜLTE YÖNETİMİ TARAFINDAN GERÇEKLEŞTİRİLDİ

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılında Fakültemize kayıt yaptıran öğrencilerimiz için organize edilen oryantasyon toplantıları, Prof.Dr.Ali KARABULUT Amfisi ve Rıfat Okuyan Toplantı Salonunda düzenlendi. Üç ayrı günde gerçekleştirilen Oryantasyon Toplantılarında, öğrencilere Fakültemiz Yönetimi ve Öğretim Üyelerimiz tarafından, “eğitim öğretim süreci, staj, Ulusal ve Uluslararası Değişim Programları, yandal, çiftanadal programları” gibi konularda bilgilendirme yapıldı. Toplantıya; Fakültemiz Dekanı Prof.Dr.İlhan TURGUT, Dekan Yardımcılarımız Prof.Dr.Hayrettin KUŞÇU, Prof.Dr.Nuray AKBUDAK, Fakülte Erasmus Koordünatörü Doç.Dr.Arzu AKPINAR BAYİZİT, Bölüm Başkanları, Bölüm Erasmus Koordinatörleri ve 2023-2024 Eğitim Öğretim Döneminde Kayıt yaptıran öğrencilerimizin Danışman Öğretim Üyeleri katıldı.

Haber Tarihi : [13-Eki-2023]

Haber Görüntüleme : [964]