YENİ ÖĞRENCİ OTOMASYON SİSTEMİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI FAKÜLTEMİZDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Üniversitemiz mevcut öğenci otomasyon sisteminin yenilenmesi kapsamında düzenlenen eğitim topantısı, akademik personelimiz ve Öğrenci İşleri Daire Başkanı Nurten ALAKOÇ'un da katılımlarıyla, 07.09.2022 Çarşamba günü saat 14:30'da Fakültemiz Prof. Dr. Rifat OKUYAN Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi. Toplantıda, 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı'ndan itibaren uygulanacak yeni otomasyon sistemiyle ilgili olarak, katılımcılara sistemin kullanımı ve tanıtımı konularında, Bilgi İşlem Daire Başkanlığı yetkilileri tarafından, gerekli bilgilendirmeler yapıldı.

Haber Tarihi : [09-Eyl-2022]

Haber Görüntüleme : [1.617]